Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al lui Valentin Ceauşescu, la un pas de FC Argeş! Primarul Cristian Gentea a dezvăluit oferta: ”Îl doresc foarte mult”

Fostul antrenor al lui Valentin Ceauşescu, la un pas de FC Argeş! Primarul Cristian Gentea a dezvăluit oferta: ”Îl doresc foarte mult”galerie foto

FC Argeș

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă organizate odată cu inaugurarea noii săli polivalente de la Piteşti, Piteşti Arena, Cristian Gentea a dezvăluit că a făcut o ofertă fostului antrenor al lui Valentin Ceauşescu, pentru a se alătura staffului lui FC Argeş.

După calificarea în premieră în play-off din ultimul sezon, pretenţiile au crescut semnificativ la FC Argeş, atât de mult încât antrenorul care a salvat echipa şi a adus-o unde este a a fost dat afară fără să fie anunţat.

Primarul Cristian Gentea a considerat că astfel trebuie procedat în cazul lui Andrei Prepeliţă, în ciuda faptului că fostul mijlocaş central preluase echipa de pe ultimul loc şi o condusese către play-off.

În orice caz, în locul său a sosit Marius Croitoru, iar atenţia a fost mutată asupra noului antrenor, care este la rândul său sub o presiune imensă de a reuşi în Trivale.

Pentru a îl ajuta pe Croitoru să îşi atingă obiectivele, edilul din Piteşti a decis să încerce să îl aducă în stafful lui FC Argeş pe fostul antrenor al lui Valentin Ceauşescu, Florentin Marinescu.

Fostul antrenor al lui Valentin Ceauşescu, la un pas de FC Argeş

Am spus că îl doresc foarte mult, mai ales că urmează perioada de sărbători, să îi dăm echipa mână o lună, două de zile şi suntem convinşi că începem partea a doua a campionatului 'gut' (n.r. bine)”, a declarat Cristian Gentea.

Marinescu se află în lumea sportului românesc de zeci de ani, fiind fostul antrenor de arte marţiale al lui Valentin Ceauşescu, care a ajuns să îşi obţină centura neagră sub comanda sa.

Acesta a fost şi preparatorul fizic al Stelei, venind la club la cererea fiului lui Nicolae Ceauşeşcu şi fiind părtaş la cea mai mare performanţă din istoria echipei, triumful din 1986 din Liga Campionilor.

În perioada în care se afla în stafful Stelei, aproape niciun jucător nu s-a accidentat, datorită metodelor pe care le avea Florentin Marinescu.

În prezent, fostul antrenor al lui Valentin Ceauşescu ocupă funcţia de preşedinte al Federaţiei Românie de Arte Marţiale şi a primit oferta de a face parte şi din stafful lui FC Argeş, tot ca preparator, ca în urmă cu 40 de ani.

Afla mai multe despre: florentin marinescu 

viewscnt
Articole similare