Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Perla" FCSB, ofertată de două cluburi! MM a dezvăluit negocierile. Transferul se face | EXCLUSIV

"Perla" FCSB, ofertată de două cluburi! MM a dezvăluit negocierile. Transferul se face | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a dezvăluit că "perla" FCSB, Alexandru Musi (18 ani), e ofertată de două cluburi care aşteaptă răspuns, iar transferul se face una dintre cele două echipe care au contactat FCSB pentru negocieri, în perioada de transferuri din iarnă.

Una dintre "perlele" crescute de FCSB în propria academie, Alexandru Musi, va pleca sub formă de împrumut. Două cluburi din Liga 2 l-au ofertat, conform dezvăluirilor lui Mihai Stoica, managerul general al "roş-albaştrilor" care a spus că în acest moment se negociază mutarea.

"Perla" FCSB, ofertată de două cluburi! MM a dezvăluit negocierile. Transferul se face | EXCLUSIV

Musi a fost titular în victoria FCSB, 2-0 în Cupa României în deplasare cu FC Botoşani, iar înaintea meciului Mihai Stoica a dezvăluit discuţiile pentru plecarea sa sub formă de împrumut de la "roş-albaştri". MM a pronunţat, în direct, numele echipelor care-l vor pe Alexandru Musi.

Două echipe din Liga 2, Poli Iaşi şi Unirea Slobozia, îl doresc pe Alexandru Musi, jucător eligibil pentru regula under din eşalonul secund, care ar acoperi unul dintre posturile obligatorii pentru jucătorii născuţi după ianuarie 2004. FCSB îl va ceda sub formă de împrumut.

"Musi, cred că va fi împrumutat. Sunt nişte discuţii cu nişte echipe din Liga 2, el e eligibil pentru una dintre poziţiile care trbeuie acoperite cu jucători născuţi după ianuarie 2004. Da, e posibil să plece. Discutăm cu Iaşi, şi cu Slobozia, să vedem variantă e mai bună pentru copil", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Crescut în academia FCSB, Alexandru Musi face parte din anturajul echipei mari a "roş-albaştrilor" din vara lui 2021. De când a debutat la echipa mare, Musi a jucat 272 de minute la seniori pentru FCSB, în şapte partide din toate competiţiile, dar n-a reuşit să marcheze sau să ofere pase de gol.

  • 150.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Musi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2025 e anul în care expiră contractul lui Musi cu FCSB

Afla mai multe despre: alexandru musi transfer fcsbfcsb transfer alexandru musimihai stoica alexandru musialexandru musi oferte fcsbmihai stoica oferte alexandru musi 

viewscnt
Articole similare