Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un club din Liga 1 i-a făcut o ofertă lui Adailton. Cu ce se ocupă acum fosta vedetă a lui FC Vaslui

Un club din Liga 1 i-a făcut o ofertă lui Adailton. Cu ce se ocupă acum fosta vedetă a lui FC Vaslui

Superliga

Comentarii

Un club din Liga 1 i-a făcut o ofertă lui Adailton, unul dintre cei mai buni jucători străini care au evoluat în campionatul României.

Adailton a ajuns în Liga 1 în vara lui 2010, când a semnat cu FC Vaslui, un transfer surprinzător făcut atunci de Adrian Porumboiu.

Atacantul brazilian a impresionat şi, în scurt timp, a devenit unul dintre cei mai buni străini care au trecut prin campionatul României.

Acum, Adailton are 45 de ani, încearcă să-şi construiască o carieră în antrenorat şi a primit o ofertă de la un club din Liga 1.

Valeriu Iftime, despre oferta pe care i-a făcut-o lui Adailton: ”Am încercat să-l aduc”

Valeriu Iftime spune că a încercat să-l aducă pe Adailton la FC Botoşani şi i-a făcut o ofertă, iar fostul jucător al lui FC Vaslui şi-a dat iniţial acordul să vină.

Însă, ulterior, patronul lui FC Botoşani spune că Adailton este legat de un contract cu o echipă din Brazilia şi până la urmă n-a mai reuşit să revină în România.

”A fost Adailton după plecarea lui Croitoru. Am încercat să-l aduc, nu l-am găsit, n-a venit, a spus că vine, are o echipă în Brazilia, cam asta a fost”, a spus Valeriu Iftime la Orange Sport.

Ajuns la 45 de ani, Adailton a jucat ultima oară în ţara natală, în Brazilia, la Juventude, de unde s-a şi retras.

Înainte de se transfera la FC Botoşani, Adailton a evoluat pentru cluburi precum Parma, PSG, Hellas Verona, Genoa şi Bologna. În Serie A are 118 meciuri, 26 de goluri şi 11 assist-uri.

La FC Vaslui a ajuns în vara lui 2010 şi a plecat în iulie 2012. În acest timp a avut 59 de apariţii, 19 goluri şi 20 de assist-uri.

Afla mai multe despre: adailton 

viewscnt
Articole similare