Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a pedepsit un jucător de la FCSB: "Nu, tată, stai pe bancă dacă faci asta!". Cine l-a supărat

Gigi Becali a pedepsit un jucător de la FCSB: "Nu, tată, stai pe bancă dacă faci asta!". Cine l-a supărat

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat că l-a pedepsit pe Billel Omrani (29 de ani), atacantul sosit liber de contract după ce s-a despărţit de CFR Cluj, după prestaţia din meciul cu CS Mioveni (5-1, pe Arena Naţională). Jucătorul a fost scos la pauză, iar Becali a dezvăluit motivul.

Deşi FCSB a câştigat lejer, la diferenţă mare de scor, confruntarea cu CS Mioveni din Superligă, un jucător al "roş-albaştrilor" s-a ales cu o pedeapsă de la Gigi Becali. Billel Omrani a început titular partida de pe Arena Naţională, însă a fost scos după 45 de minute.

Gigi Becali a pedepsit un jucător de la FCSB: "Nu, tată, stai pe bancă dacă faci asta!". Cine l-a supărat

Billel Omrani l-a supărat pe Gigi Becali pentru că, după părerea patronului FCSB, jucătorul francez nu a luat în serios meciul şi adversarul, pe CS Mioveni, în victoria facilă contra argeşenilor.

Astfel, Gigi Becali a decis să fie pedepsit şi să fie scos la pauză de către stafful "roş-albaştrilor". După meci, omul de afaceri a spus că, în ciuda faptului că l-a pedepsit, are în continuare încredere în Billel Omrani, fotbalist pe care l-a dorit foarte tare încă de pe vremea când îmbrăca tricoul CFR Cluj.

"Ce a jucat el meciul trecut mi-a plăcut foarte mult, adică mult mai rapid. Astăzi (n.r. luni seară) nu pot să spun că şi-a recăpătat iuţimea, dar joacă în ”zefleme” (n.r. în zeflemea). Băi, nu contează cu cine joci. Ai văzut cum a făcut Hagi... 8-0 (n.r. cu FC Botoşani). A jucat prea ”zefleme”.  Bă, dacă joci ”zefleme”, stai mă că ieşi tu la pauză, stai tu frumos pe bancă, că joci la ”zefleme”. Nu, tată, joacă serios. Dar în Omrani am încredere în el, am mare încredere în el. (n.r. că Omrani n-a fost niciodată serios) Da, n-a fost. Dacă ar fi fost, îţi dai seama ce jucător era ăsta. Şi acum, dacă îşi schimbă atitudinea, pleacă în Franţa", a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Sosit la FCSB în septembrie 2022, Billel Omrani are contract până în vara lui 2023, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane.

  • 2 - două pase decisive are Billel Omrani în "cont" la FCSB, în 356 de minute strânse în opt partide

Afla mai multe despre: gigi becalibillel omranifcsbpedeapsa 

viewscnt
Articole similare