Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Garita, fotbalistul dorit la FCSB, a comis-o în FC Argeş - Universitatea Craiova: "Fază tipică de amendă". A fost pus la zid pentru ce a făcut pe teren | VIDEO

Garita, fotbalistul dorit la FCSB, a comis-o în FC Argeş - Universitatea Craiova: "Fază tipică de amendă". A fost pus la zid pentru ce a făcut pe teren | VIDEO

Cupa României

Comentarii

Experţii Orange Sport, Andrei Vochin şi Mihai Stoica, au analizat o fază petrecută pe finalul meciului FC Argeş - Universitatea Craiova şi care l-a avut în prim-plan pe Arnold Garita.

Arnold Garita, pus la zid după FC Argeş - Universitatea Craiova, în Cupa României

FC Argeş - Universitatea Craiova 2-1, din Cupa României, a fost plin de evenimente. La finalul meciului, Mirel Rădoi a anunţat că demisionează. Antrenorul a dat vina pe preşedintele Sorin Cârţu

La analiza meciului, Mihai Stoica şi Andrei Vochin au taxat o fază petrecută pe final. Atacantul gazdelor, Arnold Garita, care este dorit de Gigi Becali la FCSB, a irosit o ocazie importantă, chiar dacă echipa sa conducea în acel moment. 

În prelungirile partidei, Garita a scăpat singur cu portarul oltenilor, dar a tratat faza cu lejeritate. El s-a mişcat lent, a dat impresia că are situaţia sub control, şi a tras pe poartă, dar Laurenţiu Popescu a respins mingea care a fost trimisă pe mijloc. 

La final, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a reacţionat. "Nu poţi trata faza aşa. El dă senzaţia că întârzie tocmai ca să-şi lase colegul cu poarta goală şi să dea pasă, dar tot dă la poartă. Dacă e offside, pentru mine chestiile astea nu ar trebui să existe (n.r. - jocul lăsat să continue, chiar dacă tuşierul observă că e offside). Avantaj la offside nu ar trebui să fie", a spus oficialul clubului bucureştean. 

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, a fost dur: "Fază tipică de amendă. Un antrenor dur şi respectat în vestiar vede că face aşa ceva şi îl amendează. E cea mai mare dovadă de egoism. Din egoismul tău poţi pericilita obiectivul echipei", a spus expertul Orange Sport. 

VIDEO | Garita a ratat în prelungirile meciului FC Argeş - Universitatea Craiova 2-1

 

Afla mai multe despre: arnold garitamihai stoicaandrei vochin 

viewscnt
Articole similare