Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neymar ia în calcul să se retragă din naţionala Brazilei! Anunţul făcut după eliminarea şoc de la Cupa Mondială: ”Nu garantez că mă voi întoarce”

Neymar ia în calcul să se retragă din naţionala Brazilei! Anunţul făcut după eliminarea şoc de la Cupa Mondială: ”Nu garantez că mă voi întoarce”

Cupa Mondială

Comentarii

În sferturile Cupei Mondiale, Brazilia era marea favorită din duelul cu Croaţia, dar nu a reuşit să îşi respecte blazonul. Sud-americanii au fost eliminaţi la loviturile de departajare, în urma unei partide pe care au dominat-o autoritar şi în care au condus.

Văzută drept marea favorită la câştigarea turneului înaintea debutului Cupei Mondiale, Brazilia a trăit o nouă dezamăgire în Qatar, fiind eliminată în sferturi pentru a cincea oară din ultimele şase ediţii ale competiţiei.

Croaţia trecuse cu greu de grupe, astfel că sud-americanii erau marii favoriţi înaintea confruntării, mai ales după ce o spulberaseră pe Coreea de Sud în optimi.

Însă meciul nu s-a desfăşurat aşa cum şi-ar fi dorit Tite şi jucătorii săi. În timpul regulamentar, Brazilia nu a reuşit să înscrie, iar partida a ajuns în prelungiri.

În finalul primei reprize de prelungiri, Neymar credea că a dat lovitura. Un gol fabulos marcat de starul lui PSG părea să o fi calificat pe Brazilia în semifinale, dar Bruno Petkovic avea alte planuri.

Neymar ia în calcul să se retragă din naţionala Brazilei

Atacantul a egalat, iar, după ratările lui Rodrygo şi Marquinhos de la 11 metri, Croaţia a reuşit calificarea în semifinale pentru a doua ediţie a Cupei Mondiale la rând.

În urma partidei, devastat de cele petrecute, Neymar a recunoscut că ia în calcul să se retragă de la echipa naţională, spunând că are nevoie de timp pentru a se gândi dacă va mai reveni.

"Am nevoie să mă gândesc, să analizez, să văd ce este mai bine pentru mine şi echipa naţională. Este foarte greu. Cred că azi este mai rău decât ceea ce am simţit la Cupa Mondială trecută (n.r. înfrângerea 2-1 împotriva Belgiei în sferturile de finală).

Să spun că s-a terminat, ar însemna să mă grăbesc, dar nu garantez 100% că mă voi întoarce. Să vedem ce se va întâmpla în viitor”, a spus Neymar, vizibil afectat de eliminarea echipei sale.

Coechipierul lui Neymar, Dani Alves, a declarat că se va retrage din echipa naţională, dar intenţionează să continue să joace la nivel de club. La rândul său, antrenorul Tite a indicat că părăseşte funcţia pe care o deţine din 2016.

Afla mai multe despre: neymar 

viewscnt
Articole similare