Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manuel Neuer, OUT pentru restul sezonului după ce s-a accidentat în vacanţă! Anunţul care îi va scoate din sărite pe şefii lui Bayern

Manuel Neuer, OUT pentru restul sezonului după ce s-a accidentat în vacanţă! Anunţul care îi va scoate din sărite pe şefii lui Bayern

Bayern Munchen

Comentarii

Plecat în vacanţă după eliminarea Germaniei de la Cupa Mondială, Manuel Neuer şi-a rupt piciorul la schi şi va rata restul sezonului.

Portarul echipei Bayern Munchen, Manuel Neuer, şi-a fracturat piciorul drept la schi şi nu va mai evolua în acest sezon.

El povesteşte pe Instagram că a mers la schi pentru a-şi limpezi gândurile după eliminarea echipei Germaniei de la Cupa Mondială.

Manuel Neuer, OUT pentru restul sezonului după ce s-a accidentat în vacanţă

"Vă salut! Ce să spun...sfârşitul anului ar fi putut cu siguranţă să fie mai bun”, începe Manuel Neuer mesajul său postat sâmbătă dimineaţă, în care apare pe un pat de spital cu piciorul în ghips.

"Operaţia de ieri (n.r. vineri) a decurs bine. Multumesc mult medicilor! Cu toate acestea, mă doare să ştiu că sezonul actual s-a încheiat pentru mine. Aveţi grijă de voi", a mai scris el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

Locul lui Manuel Neuer dintre buturi are să fie luat de Sven Ulreich.

Anunţul că Manuel Neuer s-a accidentat cât practica un sport ”periculos”, în vacanţă, nu are cum să le pice bine şefilor lui Bayern.

Afla mai multe despre: manuel neuer 

viewscnt
Articole similare