Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo nici n-a mai aşteptat să ajungă în vestiar! Ce s-a întâmplat cu atacantul Portugaliei după eliminarea de la Cupa Mondială | VIDEO

Cristiano Ronaldo nici n-a mai aşteptat să ajungă în vestiar! Ce s-a întâmplat cu atacantul Portugaliei după eliminarea de la Cupa Mondială | VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Cristiano Ronaldo a ajuns într-o perioadă grea a carierei, iar totul a culminat cu eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială, în sfertul de finală cu Maroc, scor 0-1. Atacantul a cedat imediat după fluierul de final al meciului din Qatar.

Cristiano Ronaldo a plâns pe drumul spre vestiare după Maroc - Portugalia 1-0

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah. Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51.

După ce a ajuns liber de contract şi într-o formă mai slabă decât cea arătată în ultimele sezoane, Cristiano Ronaldo a cedat imediat după meciul cu Maroc. 

Fostul Balon de Aur a fost din nou rezervă pentru Portugalia şi a încercat să marcheze, pentru a împinge partida în prelungiri. Atacantul a fost aproape pe finalul meciului, dar mingea trimisă puternic de el la prima bară a fost respinsă de portarul african. 

Imediat după ce centralul a pus capăt meciului din Qatar, Cristiano Ronaldo a început să lăcrimeze pe teren. Pe tunel a fost surprins plângând în drum spre vestiare, la probabil ultimul său Campionat Mondial cu Portugalia. 

Naţionala marocană scrie istorie la Cupa Mondială, calificându-se în semifinale, unde va întâlni învingătoarea din ultimul sfert de finală, Anglia – Franţa.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoportugalia maroc 

viewscnt
Articole similare