Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Te bucuri că Tamaş nu mai este la Petrolul?”. Întrebarea l-a pus în dificultate pe Adi Mutu. Gestul făcut la finalul interviului după Rapid - Fiorentina | VIDEO

”Te bucuri că Tamaş nu mai este la Petrolul?”. Întrebarea l-a pus în dificultate pe Adi Mutu. Gestul făcut la finalul interviului după Rapid - Fiorentina | VIDEO

Rapid

Comentarii

Adi Mutu (43 de ani) a tras concluziile după eşecul suferit de Rapid contra Fiorentinei. E fost a doua înfrângere pentru formaţia giuleşteană la Christmas Cup, după cea cu Borussia Dortmund. Tehnicianul a plecat din cadrul interviului când a fost întrebat despre Gabi Tamaş, în contextul derby-ului dintre Rapid şi Petrolul.

Rapid a fost învinsă de Fiorentina, scor 0-3, în utimul meci al turneului amical de la Bucureşti, Christmas Cup. Golurile înscrise de Kouame ('30) şi Benassi ('43, '60).

Astfel, Fiorentina a câştigat trofeul pus în joc, după ce a întrecut şi pe Borussia Dortmund cu 2-0 (Mandragora 35, Bonaventura 40).

În primul meci, Borussia Dortmund a învins pe Rapid cu 2-1 (Pohlmann 12, Reyna 50 / Al. Ioniţă 28).

La finalul meciului cu Fiorentina, ultimul disputat în cadrul acestui eveniment, Adi Mutu a reacţionat. 

Antrenorul formaţiei giuleştene a fost mulţumit de jocul prestat de echipa sa, în contextul multor accidentări şi indisponibilităţi din lot. Rapid a încheiat meciul cu şase juniori pe teren.

Mutu speră ca în perioada să mai recupere din jucătorii indisponibili. Aceasta s-a bucurat de revenirea lui Alex Ioniţă, care a şi marcat la turneul amical, contra Borussiei Dortmund.

”Eu cred că ne-am descurcat decent, la efectivul pe care îl avem, eu zic că a fost ok. (n.r. ce le spui jucătorilor?) Să joace. Ei nu au trei picioare. Trebuie să jucăm cu încredere.

Eu cred că ne am descurcat foarte bine în ambele meciuri, chiar dacă pe final cu Fiorentina am terminat cu şase copii în teren. 

(n.r. despre jucătorii accidentaţi) Pe Ioniţă deja l-aţi văzut. Am mai recuperat doi jucători, sper să mai recuperam până la meci (n.r. cu Petrolul)”, a declarat Mutu, după ultimul meci de la Christmas Cup.

”Te bucuri că Tamaş nu mai este la Petrolul?”. Întrebarea l-a pus în dificultate pe Adi Mutu şi a recurs la un gest surprinzător | VIDEO

Apoi, întrebat dacă se bucură că Tamaş nu mai este la Petrolul, Mutu a replicat: ”N-aş vrea să-ţi răspund la întrebarea asta”, după care a plecat din instantaneu din cadru.

Rapid şi Petrolul se vor duela miercuri, 14 decembrie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională, în etapa 20 din Liga 1.

Afla mai multe despre: rapidmututamas 

viewscnt
Articole similare