Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fernando Santos nu este sigur dacă va rămâne la cârma Portugaliei după umilinţa cu Maroc: ”Voi discuta cu preşedintele federaţiei despre viitorul meu!”

Fernando Santos nu este sigur dacă va rămâne la cârma Portugaliei după umilinţa cu Maroc: ”Voi discuta cu preşedintele federaţiei despre viitorul meu!”

Cupa Mondială

Comentarii

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah.

Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

Ronaldo a fost, din nou, rezervă. Starul portughez a intrat în repriza secundă, dar nu a putut să fie eroul de care aveau nevoie lusitanii, astfel că echipa lui a fost eliminată de la campionatul mondial, chiar dacă a avut parte de unul dintre cei mai slab cotaţi adversari. 

La finalul meciului, Fernando Santos a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul portughezilor a transmis că va purta o rundă de discuţii cu cei de la federaţie, după această campanie a lusitanilor. 

”Voi discuta cu preşedintele federaţiei despre viitorul meu!”

”Mâine, voi zbura către Lisabona şi voi discuta cu preşedintele federaţiei despre viitorul meu, ca întotdeauna”, a transmis Fernando Santos, potrivit lui Fabrizio Romano.

Afla mai multe despre: cupa mondială-portugalia-maroc-fernando santos 

viewscnt
Articole similare