Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Georgina a izbucnit şi a dat detalii personale din interiorul naţionalei Portugaliei. A intervenit şi sora lui Cristiano Ronaldo | FOTO

Georgina a izbucnit şi a dat detalii personale din interiorul naţionalei Portugaliei. A intervenit şi sora lui Cristiano Ronaldo | FOTOgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Partenera lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez, şi Katia Aveiro, sora atacantului, au reacţionat, după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială din Qatar. Georgina consideră că fostului Balon de Aur i s-a făcut o nedreptate.

Familia s-a raliat în jurul lui Cristiano Ronaldo

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal. Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. 

Selecţionerul Portugaliei, Fernando Santos, care a vorbit despre plecare, a decis ca sâmbătă, în meciul cu Maroc, starul Cristiano Ronaldo să fie doar rezervă, aşa cum s-a întâmplat la duelul cu Elveţia, din optimile Cupei Mondiale.

O decizie asumată, dar care a stârnit controverse. După ce l-a văzut pe Cristiano Ronaldo cu lacrimi, Georgina a oferit detalii personale din relaţia fotbalistului cu Fernando Santos, după ce în ultima perioadă au apărut informaţii despre un conflict între cei doi. 

„Astăzi, prietenul şi antrenorul tău a luat decizia greşită. Tocmai prietenul acela pentru care ai atâtea cuvinte de admiraţie şi respect. Acelaşi care, când te-a introdus în teren, a văzut cum totul s-a schimbat, dar era prea târziu. 

Nu poţi să subestimezi cel mai bun jucător al lumii, cea mai puternică armă a echipei. Nu trebuie să-ţi arăţi faţa pentru cineva care nu o merită. Viaţa ne dă lecţii. Astăzi nu pierdem, învăţăm. Te admirăm, Cristiano!”, a scris Georgina pe Instagram. 

Sora lui Cristiano Ronaldo, mesaj emoţionant

"Când nepoţii îmi vor cere să vorbesc despre luptă, onoare, glorie, muncă, dăruire, obstacole, răul uman în schimbul invidiei, când îmi vor cere să vorbesc despre trofee, goluri, premii, lăsarea unei moşteniri fără precedent, voi vorbi despre FRATELE meu, unchiul lor, care s-a născut într-o casă simplă în mijlocul oceanului, departe de capitala Portugaliei, unde înăuntru erau găleţi şi boluri pentru a opri apa de ploaie care intra în casă.

Podeaua era pământ acoperit cu plastic (să arate ca o podea), unde mâncarea era gătită cu lemne, unde apa fierbinte din baie era încălzită la foc, unde dormeau cei 4 fraţi ai săi, în camera lui, sprijiniţi de două saltele susţinute de cărămizi, unde tatăl său era fost combatant şi supravieţuitor al războiului de peste mări şi mama sa orfană care a părăsit un orfelinat şi şi-a crescut familia.

Vă voi povesti despre imperiul pe care l-a construit, vă voi spune despre puterea lui, ce a promis şi a împlinit, vă voi spune despre caracterul lui, vă spun că nu a renunţat niciodată, nici când mormântul a fost deja săpat pentru el. O să arăt filmului adevăratul film al vieţii unchiului lor.

Şi slavă Domnului că fac parte din asta. Că fac parte din viaţa lui… Şi ce viaţă frumoasă. Sunt atât de mândră… El este… Fratele meu … Da, Cristiano Ronaldo. Mândria este cuvântul. Mulţumesc, frate!" a scris Katia Aveiro, pe Instagram. 

Performanţă negativă înregistrată de Cristiano Ronaldo după umilinţa cu Maroc! Ce nu a reuşit să facă starul portughez, chiar dacă a jucat la cinci Cupe Mondiale

Afla mai multe despre: cristiano ronaldogeorginasora cristiano ronaldomaroc portugalia 

viewscnt
Articole similare