Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pepe a răbufnit şi acuză jocuri de culise după eliminarea Portugaliei: "Pariez pe tot ce am că va fi campioana mondială. Este inacceptabil"

Pepe a răbufnit şi acuză jocuri de culise după eliminarea Portugaliei: "Pariez pe tot ce am că va fi campioana mondială. Este inacceptabil"

Cupa Mondială

Comentarii

Fundaşul naţionalei Portugaliei, Pepe (39 de ani), îl acuză pe centralul argentinian Facundo Tello, care a condus de la centru meciul cu Maroc. Naţionala africană s-a calificat în premieră în semifinalele unei Cupe Mondiale.

Pepe atacă după Maroc - Portugalia 1-0

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah. 

După cele 90 de minute, Pepe şi-a îndreptat atacul spre Argentina şi Messi, vechiul său rival din El Clasico. "Pumele" s-au calificat vineri seara în semifinale, după victoria la loviturile de departajare cu Olanda. 

"Am primit un gol la care nu ne aşteptam. Este inacceptabil să ne arbitreze un arbitru argentinian. După ce s-a întâmplat ieri, cu declaraţiile lui Messi, toate declaraţiile argentinienilor şi vine arbitrul argentinian la meciul nostru.

Au fost doar opt minute de prelungire. Am muncit serios şi arbitrul acordă doar opt minute? Singura echipă care a jucat fotbal am fost noi. Suntem trişti. Aveam calitatea să câştigăm Cupa Mondială şi nu am reuşit. Sentimentul şi aroganţa arbitrului pe teren... 

Pariez pe tot ce am că Argentina va fi campioană. Pentru ce a făcut azi un arbitru argentinian… Ce să mai spun? Să vedem la final cine va câştiga", a declarat Pepe. 

Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Imediat după ce centralul a pus capăt meciului din Qatar, Cristiano Ronaldo a început să lăcrimeze pe teren. Pe tunel a fost surprins plângând în drum spre vestiare.

 

Afla mai multe despre: pepeportugalia marocargentina 

viewscnt
Articole similare