Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îmi plac Bugatti-urile roşii”. Răspunsul genial al lui Reghecampf pentru Rotaru

”Nu îmi plac Bugatti-urile roşii”. Răspunsul genial al lui Reghecampf pentru Rotaru
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf (47 de ani), în prezent la azerii de la Neftci Baku, a reacţionat cu privire la ultimele speculaţii care îl dau ca principală variantă la conducerea băncii tehnice a Universităţii Craiova, acolo unde ar fi dorit insistent de Mihai Rotaru.

Laurenţiu Reghecampf a pregătit-o pe sezonul trecut pe Universitatea Craiova, iar din vara acestui an a preluat-o pe Neftci Baku, formaţie din Azerbaidjan.

Totuşi, de la plecarea sa, trupa din Bănie nu a reuşit să aibă o constanţă mai lungă în ceea ce priveşte antrenorii.

Succesorii lui Reghecampf au fost Laszlo Balint şi Mirel Rădoi, care nu au avut viaţă lungă la gruparea patronată de Mihai Rotaru.

Acum însă, acesta l-a prioritizat pe Reghecampf şi îl vrea înapoi în Bănie, la şase luni distanţă de când cei doi au încheiat precedenta colaborare.

Reghecampf, răspuns pentru Rotaru: ”Nu îmi plac Bugatti-urile roşii”

Finanţatorul din Bănie i-ar fi promis acestuia un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul, un salariu lunar de 40.000 de euro, dar şi, drept cadou, un bolid de lux, anume un Bugatti.

Astfel, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Turan, din prima ligă azeră, Reghecampf a comentat propunerea primită de la Rotaru.

Tehnicianul român s-a arătat uşor deranjat de întrebare şi a afirmat că nu este de acord cu oferta deoarece nu îi place culoarea roşie.

”Nu îmi plac Bugatti-urile roşii. Nu îmi place culoarea roşie. De aceea nu sunt de acord să primesc maşina. Nu cred că acestea sunt lucruri pe care să le discutăm într-o conferinţă de presă”, a declarat antrenorul celor de la Neftci Baku, înaintea partidei cu Turan.

Neftci Baku a reuşit să o învingă pe Turan, scor 1-0, în etapa a 17-a din prima divizie din Azerbaidjan. Unicol gol a fost marcat din penalty, de Emin Makhmudov, căpitanul lui Neftci şi al naţionalei Azerbaidjanului.

Mijlocaşul central de 30 de ani ar urma să vină ”la pachet” cu Reghecampf la Craiova.

Cel mai bun jucător din Bănie este un mijlocaş

”(n.r. Alex) Creţu mai poate să joace închizător, trebuie să joace inter. E cel mai bun jucător de la Craiova în momentul ăsta! Trebuie să joace acolo!”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport, la începutul lunii.

Afla mai multe despre: reghecampfuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare