Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de proporţii la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru ”sparge banca” pentru fostul antrenor din Bănie. Patronul, dispus să cheltuie ”regeşte”

Lovitură de proporţii la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru ”sparge banca” pentru fostul antrenor din Bănie. Patronul, dispus să cheltuie ”regeşte”
Comentarii

Mihai Rotaru este în căutare de un nou antrenor la Universitatea Craiova. După despărţirea de Laszlo Balint şi plecarea lui Mirel Rădoi, din acest sezon, patronul oltenilor ar fi dispus să îl aducă înapoi pe Laurenţiu Reghecampf (47 de ani).

În ultima vreme, Universitatea Craiova a luat-o pe urmele altor echipe din campionatul României şi a devenit şi ea o ”devoratoare” de antrenori.

Formaţia patronată de Mihai Rotaru a ajuns în căutarea celui de-al treilea antrenor din actualul sezon, de-a lungul căruia a fost pregătită de Laszlo Balint şi de Mirel Rădoi.

Ultimul şi-a dat demisia după mai multe neînţelegeri cu conducerea clubului, în special cu preşedintele Sorin Cârţu.

Basarab Panduru le-ar fi recomandat oltenilor un antrenor care se află deja la club. Este vorba de Dragoş Bon, care a ajuns interimar după despărţirea de Rădoi.

Totuşi, dorinţa lui Mihai Rotaru este cu totul diferită faţă de cea a expertului Orange Sport.

Lovitură de proporţii la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru îl vrea cu orice preţ pe fostul antrenor din Bănie. Patronul, dispus să cheltuie ”regeşte”

Patronul Univeristăţii Craiova visează cu ochii deschişi la Laurenţiu Reghecampf, tehnician care a pregătit gruparea olteană în sezonul trecut.

Pentru a ajunge să-şi satisfacă dorinţa, Rotaru ar fi dispus să facă mai multe sacrificii, mai ales economice.

Reghecampf antrenează în acest moment la Neftci Baku, iar conform Sportinfo.az, finanţatorul din Bănie i-ar fi promis acestuia un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă o stagiune, un salariu lunar de 40.000 de euro, dar şi, drept cadou, un Bugatti, după modelul şeicilor.

În precedentul mandat la Craiova, Laurenţiu Reghecampf nu a reuşit să câştige niciun trofeu şi a decis să întrerupă colaborarea deoarece nu ar fi putut face acest lucru nici în actualul sezon al Superligii.

S-ar întoarce Reghecampf în România?

”Am mai fost întrebat despre asta înainte (n.r. - plecare). Nu pot să îi interzic presei să scrie despre mine. Puteţi scrie ce vreţi despre mine, este dreptul vostru.

Eu sunt antrenorul lui Neftchi. Am avut o nouă întâlnire cu cei din conducerea clubului. Am vorbit despre consolidarea echipei.

Din partea mea, nu este nicio problemă. Nu mă gândesc să plec de la echipă în acest moment”, ar fi declarat Reghecampf, conform presei din ţara unde îşi desfăşoară în acest moment activitatea profesională.

Afla mai multe despre: universitatea craiovarotarureghecampf 

viewscnt
Articole similare