Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gicu Grozav, nerăbdător pentru derby-ul cu Rapid. Declaraţii războinice înainte de meci: ”Sunt pregătit”

EXCLUSIV | Gicu Grozav, nerăbdător pentru derby-ul cu Rapid. Declaraţii războinice înainte de meci: ”Sunt pregătit”

Petrolul

Comentarii

Rapid primeşte vizita formaţiei Petrolul, azi, de la ora 19:00, în direct pe Orange Sport 1.

EXCLUSIV | Gicu Grozav, nerăbdător pentru derby-ul cu FCSB! Declaraţii războinice înainte de meci: ”Sunt pregătit”

Rapid şi Petrolul se întâlnesc într-un meci care încheie etapa a 20-a din SuperLigă, reprogramat după ce, în weekend, giuleştenii au participat la un turneu amical alături de Borussia Dortmund şi Fiorentina.

În tur, pe 13 august, Petrolul s-a impus pe teren propriu în meciul cu Rapid, cu scorul de 1-0, datorită golului marcat de Gheorghe Grozav, în minutul 23.

Grozav este pregătit de derby-ul cu giuleştenii şi vrea să repete reuşita din tur!

”E un meci special, un derby pe care-l aşteptam cu nerăbdare, sunt pregătit. Sunt convins că o să fie o atmosferă superbă, dar ca o părere personală aş fi preferat să jucăm în Giuleşti. (n.r. cât contează că ai decis meciul tur?) Personal, îţi dai seama că m-am bucurat, dar a trecut acel moment, încerc să iau lucrurile bune din acel meci”, a declarat Grozav pentru Orange Sport. 

Grozav i-a transmis şi un mesaj portarului de la Rapid, Horaţiu Moldovan, care a gafat-o în meciul tur. 

”Da, îţi dai seama, a fost un meci, din păcate pentru el, a comis acea greşeală, dar cu siguranţă e un portar bun. A şi demosntrat-o, drept dovadă a şi fost convocat la lotul naţional, e un portar valoros, îi doresc multă baftă”, a conchis Grozav. 

În acest moment, Rapid ocupă locul 5 în Liga 1 şi are 34 de puncte acumulate în 19 meciuri. Petrolul ocupă poziţia a 8-a în Liga 1 şi are 29 de puncte acumulate în 19 meciuri jucate.

Ce a spus Mutu înainte de meci:

„A fost un antrenament bun, mai lung ca de obicei şi mai intens. A fost mai important pentru că am avut în faţă două echipei mari din Europa, dar cred că ne-am descurcat bine. Am mai recuperat doi jucători, Florin Ştefan şi Alex Ioniţă, care au terminat meciul cu bine şi acest lucru este foarte important pentru noi”, a declarat Adrian Mutu.

 

 

Afla mai multe despre: gicu grozavpetrolul 

viewscnt
Articole similare