Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reghecampf le-a explicat celor din Azerbaidjan de ce nu a mai continuat la Universitatea Craiova! ”Chiar nu vedeam cum am fi putut câştiga titlul sezonul viitor!”

Reghecampf le-a explicat celor din Azerbaidjan de ce nu a mai continuat la Universitatea Craiova! ”Chiar nu vedeam cum am fi putut câştiga titlul sezonul viitor!”

Stranieri

Comentarii

Fostul antrenor din Bănie a semnat cu Neftchi Baku, echipă care evoluează în Azerbaidjan.

Laurenţiu Reghecampf nu mai este antrenorul Craiovei, iar tehnicianul şi-a găsit deja o nouă echipă. Noua lui echipă l-a prezentat deja pe antrenor, marţi seara. ”Reghe” a semnat un contract valabil pe 2 ani. 

După ce a fost prezentat la noua lui echipă, Laurenţiu Reghecampf a oferit şi primele declaraţii din postura de antrenor al lui Neftchi Baku. Românul spune că obiectivul lui este să câştige campionatul cu echipa. 

La o zi distanţă, el a susţinut o conferinţă de presă în care a discutat despre fosta lui echipă, Universitatea Craiova. ”Reghe” susţine că nu vedea cum oltenii ar fi putut câştiga titlul sezonul viitor, deoarece nu ar fi avut sprijin. 

”Chiar nu vedeam cum am fi putut câştiga titlul sezonul viitor!”

”M-am întors în România şi am antrenat Universitatea Craiova. Am avut ca obiectiv să calific echipa în Conference League, în primul an de contract. În al doilea, am avut ca obiectiv titlul. După o conversaţie cu patronul, am decis să-mi închei contractul, pentru că nu vedeam niciun viitor şi niciun sprijin pentru a câştiga titlul în sezonul care urmează să înceapă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, citat de As.ro.

Lotul echipei lui Laurenţiu Reghecampf este cotat la 8,5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt. În acest sezon, Neftchi Baku va participa în preliminariile Conference League, unde va da piept cu Aris Limassol. 

Afla mai multe despre: reghecampf- azerbaidjan-craiova 

viewscnt
Articole similare