Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"L-am auzit pe Rotaru. Rădoi nu ştia, lumea a rămas mască". Se împarte dreptatea la Universitatea Craiova în disputa antrenor - jucători | EXCLUSIV

"L-am auzit pe Rotaru. Rădoi nu ştia, lumea a rămas mască". Se împarte dreptatea la Universitatea Craiova în disputa antrenor - jucători | EXCLUSIV
Comentarii

Fostul om din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova, Basarab Panduru, a vorbit despre disputa dintre antrenorul Mirel Rădoi şi jucătorii clubului, după un nou atac al tehnicianului. De asemenea, expertul Orange Sport a remarcat un aspect din discursul finanţatorului Mihai Rotaru.

Se împarte dreptatea în disputa Mirel Rădoi - jucători la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a reluat Superliga cu aceleaşi supărări la Universitatea Craiova. După ce a dat în jucători înainte de întrerupere, în remiza cu Rapid, scor 2-2, antrenorul i-a ameninţat pe anumiţi fotbalişti cu locul în club şi după remiza cu Chindia Târgovişte, scor 1-1. 

Fostul selecţioner a vorbit despre anumite limite ale jucătorilor, iar Basarab Panduru i-a dat un sfat finanţatorului Mihai Rotaru. 

Expertul Orange Sport i-a transmis să meargă pe mâna lui Mirel Rădoi, mai ales că inclusiv afaceristului i-ar conveni să scape de anumiţi jucători din lot, mai puţin de doi atacanţi importanţi, Andrei Ivan şi Jovan Markovic, care s-au aflat pe lista celor excluşi din lot. 

"Acum s-a referit la Martic, da? <<Are crampe, ce face?>> Am încredere în Rădoi, că el reuşeşte cu o echipă cu un prim 11, care nu mi se pare de primele trei echipe. E subţire. 

Merg pe mâna lui Rădoi. Ideile lui sunt corecte. Şi eu ţin la disciplină, precum el. Văd echipa cum stă pe teren, văd interii unde stau, văd fundaşii cum urcă, văd linia cum stă. Dacă merg pe mâna lui, s-ar putea să facă treabă. Mâine e greu să facă, dar dacă îl lasă să aducă jucătorii pe care îi vrea el, s-ar putea să facă treabă. Dacă eşti corect şi ai disciplină, poţi face lucruri multe şi bune. 

Şi lui Mihai Rotaru îi vine mănuşă să scape de unii, dar nu îi vine să scape de Ivan şi bunul naţional (n.r. - Markovic) să scape. 

Am avut impresia că Rădoi nu ştia că lui Ivan i s-a prelungit contractul, după cum l-am auzit pe Mihai Rotaru. Toată lumea a rămas mască. Pe Ivan l-am văzut cu o altă atitudine cu Chindia, în puţinul timp în care a intrat, l-am văzut că a făcut ceva", a spus Basarab Panduru. 

Ce-l aşteaptă pe Mihai Rotaru în iarnă la Universitatea Craiova

Situaţia generată la echipă echipa de pe "Ion Oblemenco" ar putea duce la schimbări drastice de lot în iarnă. 

"Nu cred că Mihai Rotaru e fericit că antrenorul dă public în anumiţi jucători după fiecare meci. Trebuie să te uiţi şi în vistieria clubului, dacă îţi permiţi să aduci jucătorii înlocuitori pentru cei pe care Rădoi vrea să-i aducă. În iarnă trebuie să se uite Mihai Rotaru dacă îşi permite să aducă acei jucători şi să rezilieze contractele celor pe care Rădoi îi vrea afară după evaluare", a declarat Andrei Vochin. 

Universitatea Craiova se clasează pe locul al patrulea în Superligă, cu 32 de puncte

Afla mai multe despre: universitatea craiovamirel radoimihai rotarubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare