Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Doar la noi se transferă!". Adio, CFR Cluj! Un alt club din Europa vorbeşte cu Stanciu pentru a-l aduce din China. Prima reacţie a antrenorului

"Doar la noi se transferă!". Adio, CFR Cluj! Un alt club din Europa vorbeşte cu Stanciu pentru a-l aduce din China. Prima reacţie a antrenorului
Comentarii

Transferul lui Nicolae Stanciu este discutat la foc continuu, mai ales că fotbalistul ia în calcul o revenire în Europa. Mai multe echipe sunt interesate de internaţionalul român, dar negocierile cu Wuhan Three Towns se anunţă a fi dificile.

Unde se va transfera Nicolae Stanciu? Ce spune antrenorul Slaviei Praga

Ajuns la 29 de ani, Nicolae Stanciu este un fotbalist dorit pentru echilibrul în joc arătat la mijlocul terenului. Jucătorul român a semnat la începutul anului cu chinezii de la Wuhan Three Towns, unde a devenit rapid om de bază şi pentru care a reuşit opt goluri şi opt pase decisive. 

Clubul asiatic are şanse mari să câştige titlul în prima ligă din China, iar contractul scadent în decembrie 2024 îngreunează un posibil transfer. 

Deja, CFR Cluj a anunţat că e interesată de transferul lui Nicolae Stanciu, prin acţionarul Nelu Varga, dar şi fostul său club îi monitorizează situaţia. 

Antrenorul Slaviei Praga, Jindrich Trpisovsky, a recunoscut că se află în legătură cu Nicolae Stanciu, care i-a făcut o promisiune atunci când s-a transferat în China. 

De altfel, antrenorul a recunoscut că şi-ar dori transferul mijlocaşului român. 

"Suntem tot timpul în contact cu Nic, are Slavia în inima sa. Când a plecat, el a spus că, dacă are de gând să se întoarcă în Europa, atunci numai la noi, ceea ce este încă adevărat. 

Ştim cât de mult ne este dor de el, îl doresc foarte mult. Încă nu i-am găsit un înlocuitor, în principal jucătorii ofensivi suferă. În ciuda faptului că am marcat multe goluri în ligă şi am creat un un număr mare de şanse, încă ne lipseşte (n.r. - Stanciu). A reuşit să creeze şanse din absolut nimic", a recunoscut antrenorul Slaviei Praga, citat de Sportyzive.cz.

Deja, Anamaria Prodan a infirmat posibilitatea revenirii lui Nicolae Stanciu în România

În acest moment, împrumutul pare a fost cea mai viabilă variantă, în condiţiile în care Wuhan Three Towns a plătit 4 milioane de euro, pentru a-l aduce din Europa. 

"Din păcate, nu cred că cluburile pot ajunge la un acord, mai ales pe plan financiar", a mai spus Jindrich Trpisovsky.

Nicolae Stanciu a jucat pentru Slavia Praga între 2019-2022, cu 25 de goluri marcate şi 28 de pase decisive în 111 meciuri. 

De asemenea, românul a cucerit două campionate în Cehia cu Slavia Praga, în 2020 şi 2021. 

Afla mai multe despre: nicolae stanciunicolae stanciu transfernicolae stanciu cfr clujnicolae stanciu slavia praga 

viewscnt
Articole similare