Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Comparaţie inedită între un jucător de la Universitatea Craiova şi Zinedine Zidane. Faza care l-a făcut pe Mihai Stoica să exclame: ”E genul care dă totul!” | EXCLUSIV

Comparaţie inedită între un jucător de la Universitatea Craiova şi Zinedine Zidane. Faza care l-a făcut pe Mihai Stoica să exclame: ”E genul care dă totul!” | EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) a avut o reacţie inedită după ce a văzut cum mijlocaşul celor de la Universitaetea Craiova, Vladimir Screciu (22 de ani), a luat două cartonaşe galbene în decurs de un minut. Acest episod i-a amintit de un gest asemănător făcut de Zinedine Zidane (50 de ani).

Universitatea Craiova a remizat, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

Partida ar fi trebuit să se dispute în august, dar a fost amânată deoarece Universitatea Craiova era angrenată în Conference League.

Oaspeţii au deschis scorul prin Creţu, în minutul 13. Gazdele au egalat în minutul 90, prin Popa.

Comparaţie inedită între un jucător de la Universitatea Craiova şi Zinedine Zidane: ”Te ia valul”. Faza în care Mihai Stoica şi-a amintit de fostul mare star al lui Real Madrid | EXCLUSIV

În minutul 69, de la craioveni a fost eliminat Screciu, după ce a primit două cartonaşe galbene în decurs de un minut, fapt ce l-a dezamăgit puternic pe antrenorul echipei oltene, Mirel Rădoi.

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi-a exprimat şi el opinia cu privire la Vladimir Screciu şi gestul prin care acesta şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

Oficialul celor de la FCSB a comparat episodul jucătorului de 22 de ani cu gestul făcut de marele Zinedine Zidane, în finala Campionatului Mondial din Germania, în 2006.

Atunci, fostul mare mijlocaş de la Real Madrid şi Juventus l-a lovit cu capul în piept pe italianul Marco Materazzi, fapt ce a dus la eliminarea francezului în meciul câştigat de Italia, după loviturile de departajare (5-3).

”Se mai întâmplă câteodată ca andrenalina să îţi joacă feste. Screciu e genul care dă totul. De ce a luat roşu Zidane?

În finala celui mai important meci... când care era şi lider. Sunt chestii de neexplicat, te ia valul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Reacţia lui Rădoi, despre Screciu, după Chindia - Universitatea Craiova 1-1

"S-a terminat cu un scenariu negru. Un meci în care am pierdut două puncte, cu greşeli imense, inadmisibile. Dacă asta facem de atât timp şi nu înţelegem, vom continua să facem şi astea sunt imitele noastre. Ei sunt jucători şi nu fac analiza arbitrajului.

Pentru acel cartonaş e clar că Screciu e vinovat, dar nu putem spune că din cauza lui am pierdut două puncte. Un fault după ce primise cartonaş galben la un minut. Are de învăţat, cum şi noi avem de învăţat", afirma Rădoi, după meciul cu Chindia. 

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai stoicascreciu 

viewscnt
Articole similare