Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum va decurge colaborarea dintre Gigi Becali şi noul antrenor al FCSB. Leo Strizu: ”Patronul va fi informat în permanenţă, totul va fi transparent”

Cum va decurge colaborarea dintre Gigi Becali şi noul antrenor al FCSB. Leo Strizu: ”Patronul va fi informat în permanenţă, totul va fi transparent”

FCSB

Comentarii

Miercuri, în cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei cu FC Botoşani, FCSB l-a prezentat oficial pe noul antrenor principal, Leo Strizu (55 de ani). Printre alte subiecte, noul tehnician al vicecampioanei a fost întrebat şi despre cum va decurge colaborarea cu patronul Gigi Becali.

Unul dintre cele mai cunoscute lucruri despre modul în care Gigi Becali o conduce pe FCSB este că patronul nu se poate abţine din a interveni peste antrenorii echipei sale.

Au existat cazuri, precum cel al lui Cristiano Bergodi, în care latifundiarul şi-a întrecut atât de mult atribuţiile încât colaborarea nu a mai putut continua.

Din această cauză, după Costel Gâlcă, niciun antrenor cu adevărat râvnit nu a mai fost adus la FCSB, pentru ca patronul să poată continua joacă cu jucăria sa.

Nicolae Dică afirma că el făcea legea la FCSB, dar anumite declaraţii ale patronului şi decizii tactice din meciuri sugerau complet altceva.

Odată cu plecarea lui Dică şi numirea lui Leo Strizu, mulţi fani roş-albaştri se întrebau dacă se va proceda la fel la echipa lor de suflet, iar noul antrenor a dat răspunsul.

”Patronul va fi informat în permanenţă, totul va fi transparent”

Oarecum pe ocolite, Strizu a recunoscut că Becali va continua să fie implicat la echipă, dar a sugerat că nu vor mai exista neînţelegeri precum în mandatul lui Nicolae Dică, atunci când diferite persoane din anturajul echipei ”scurgeau” informaţii patronului.

Patronul va fi informat în permanenţă. Acest grup, acest lanţ, acest mecanism în care intră antrenorii cu portarii, preparatorul fizic, stafful medical, Pintilii, eu, Filip, MM... totul va fi transparent.

Normal şi de drept relaţia este patron - Mihai Stoica. Dar această colaborare, în acest angrenaj, pe oricare l-ar întreba, la fel va răspunde.

I-aş da mult mai multă prioritate lui Pinti, pentru că ştie cam tot ce se întâmplă în vestiar. E o diferenţă între jucătorii în formare şi jucătorii consacraţi.

Trebuie urmat drumul pe care îl are Pintilii cu jucătorii. Sunt alte cerinţe, dar presiunea antrenorului pe jucători trebuie să fie. Vi-l dau exemplu pe Hagi, el pune presiune pe jucători şi uite ce face”, a declarat Leo Strizu.

Afla mai multe despre: leo strizu 

viewscnt
Articole similare