Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Budescu îl apără pe Cristiano Ronaldo după scandalul de la Manchester United: ”Şi-au bătut joc de el” | EXCLUSIV

Budescu îl apără pe Cristiano Ronaldo după scandalul de la Manchester United: ”Şi-au bătut joc de el” | EXCLUSIV
Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 ani) s-a despărţit de Manchester United în urmă cu o săptămână, după cum a anunţat clubul prin intermediul unui comunicat oficial.

Budescu îl apără pe Cristiano Ronaldo după scandalul de la Manchester United: ”Şi-au bătut joc de el” | EXCLUSIV

Superstarul portughez a reuşit să 'scape' de Manchester United, aşa cum şi-a dorit şi încă din vară. Cristiano Ronaldo a acordat un interviu jurnalistului Piers Morgan în care i-a atacat pe conducătorii „diavolilor roşii”, dar şi pe antrenorul Erik ten Hag, cu care a şi avut un conflict. 

Interviul a dus la decizia clubului de a-i rezilia înţelegerea portughezului, care a rămas liber de contract şi se află în căutarea unei echipe.

Budescu nu este de acord cu comportamentul clubului Manchester United, motiv pentru care i-a luat apărarea lui Ronaldo. 

”Aveam două favorite la Campionatul Mondial, pe Argentina pentru că îmi place foarte mult de Messi şi Brazilia că au un lot extraordinar. Ronaldo a intrat în istorie şi aşa mai departe, chiar dacă cei de la Manchester şi-au bătut joc de el, pe nemeritate.

Am trăit şi pe la Astra (n.r. ceva asemănător), pe la mai multe echipe, dar nu vorbim de acelaşi nivel, dar să-i faci unui jucător care are atâtea trofee, goluri şi aşa mai departe, cred că este vorba de nesimţire, nu poţi să îi face aşa ceva. Spun asta cu toate că sunt fan Messi, nu sunt fan Ronaldo”, a declarat Budescu la Orange Sport. 

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United la începutul sezonului trecut, în care a fost golgheter, cu 18 goluri. În acest sezon, Ronaldo a jucat în 16 meciuri oficiale, a marcat 3 goluri şi a dat două pase decisive.

Miercuri, cei de la Manchester United au dat jos un afiş imens cu Cristiano Ronaldo amplasat pe faţada stadionului Old Trafford.

Pe afiş apăreau vedetele ”Diavolilor” care au purtat de-a lungul timpului tricoul cu numărul ”7”, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo şi Ella Toone.

Caz închis! Producătorul mingii a anunţat marcatorul golului disputat de Bruno Fernandes şi Cristiano Ronaldo în Portugalia - Uruguay 2-0

Afla mai multe despre: budescumanchesterronaldo 

viewscnt
Articole similare