Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pregăteşte transferul iernii la Universitatea Craiova! Căpitanul unei naţionale l-a impresionat şi îl aduce în Oltenia pentru titlul Superligii

Pregăteşte transferul iernii la Universitatea Craiova! Căpitanul unei naţionale l-a impresionat şi îl aduce în Oltenia pentru titlul Superligii
Comentarii

Universitatea Craiova se pregăteşte pentru schimbări majore în iarnă, atunci când noul antrenor va fi instalat, iar lotul va suferi modificări. Printre noutăţi s-ar putea număra şi căpitanul unei naţionale, care ar putea sosi pe "Ion Oblemenco" la dorinţa următorului principal.

Laurenţiu Reghecampf pregăteşte un transfer dacă va ajunge la Universitatea Craiova

Oltenii au schimnat din nou antrenorul în acest sezon. Mirel Rădoi a ajuns "la cuţite" cu Sorin Cârţu şi a demisionat. Principalul a acuzat presiuni din partea preşedintelui, dar la Universitatea Craiova s-ar pregăti o revenire surprinzătoare. 

Conform presei din Azerbaidjan, Laurenţiu Reghecampf ar negocia cu Universitatea Craiova. Antrenorul are o situaţie delicată la Netfci Baku, iar în ultima perioadă au apărut informaţii atât despre o instalare a sa la FCSB, dar şi la Universitatea Craiova. 

Publicaţia Sportinfo.az susţine că Mihai Rotaru i-a propus contractul, cu un salariu lunar de 40.000 de euro şi o primă de instalare consistentă. De asemenea, contractul are o durată pe un sezon şi ar mai exista o opţiune de prelungire pentru încă o stagiune. 

Însă Laurenţiu Reghecampf nu ar urma să vină cu mâna goală din Azerbaidjan. 

Conform Oltenia TV, antrenorul ar fi transmis care e transferul pe care doreşte să-l facă, dacă va bate palma cu Mihai Rotaru. 

Laurenţiu Reghecampf este impresionat de Emin Makhmudov, căpitanul lui Neftci şi al naţionalei Azerbaidjanului, şi l-ar dori transferat la echipa olteană. 

Makhmudov are 30 de ani şi evoluează ca mijlocaş central, iar el este cotat la 1.2 milioane de euro, conform Transfermarkt.de. Totuşi, Universitatea Craiova l-ar putea transfera la un preţ mai mic sau chiar liber de contract în vară, atunci când îi expiră înţelegerea cu Neftci. 

Mijlocaşul care măsoară 1.76 de metri a jucat în 27 de meciuri în acest sezon, a marcat de nouă ori şi a pasat decisiv de cinci ori. 

Makhmudov este om de bază la Neftci şi căpitan la naţionala Azerbaidjanului, unde are 37 de meciuri şi nouă goluri. 

Universitatea Craiova, cu Dragoş Bon interimar, este pe locul al patrulea al Superligii, cu 35 de puncte. 

VIDEO | Emin Makhmudov, în tricoul Azerbaidjanului

Afla mai multe despre: emin makhmudovlaurentiu reghecampfemin makhmudov universitatea craiovatransferuri universitatea craiovamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare