Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PSG, ofertă-nebună pentru un star din Premier League: 50 de milioane de euro salariu!

PSG, ofertă-nebună pentru un star din Premier League: 50 de milioane de euro salariu!

PSG

Comentarii

Marcus Rashford (25 de ani) a primit o ofertă-nebună de la PSG, care-l vrea gratis, după ce îşi termină contractul cu Manchester United, în vara lui 2023. Rashford e crescut pe Old Trafford, al grupele de juniori, iar Parisul a pus ochii pe el recent.

Rashford are pe masă o ofertă clară de la PSG, club vrea să îl aducă gratis, în vara lui 2023. Jucătorul şi-a recăpătat proeminenţa la Manchester United, odată cu venirea lui Erik ten Hag, şi prin prestaţiile sale a atras priviri importante de la cluburi din Europa.

PSG, ofertă-nebună pentru un star din Premier League: 50 de milioane de euro salariu!

AS anunţă că PSG i-a pus o ofertă-nebună pe masă lui Marcus Rashford, jucător care poate sosi gratis pe Parc des Princes. Potrivit sursei citate, dacă acceptă să meargă gratis la Paris, Rashsford ar urma să încaseze un salariu de aproximativ 50 de milioane de euro pe sezon şi ar deveni al patrulea cel mai bine plătit jucător din lume.

În spatele lui Kylian Mbappe, Leo Messi şi Neymar, toţi coechipierii săi la Paris. Contractul lui Marcus Rashford cu Manchester United se termină în vara lui 2023 şi jucătorul poate pleca, la şapte ani de la debutul său pe Old Trafford, club la care a crescut şi a fost promovat în echipa mare în 2016.

Marcus Rashford a marcat 11 goluri şi a livrat trei pase de gol în 24 de meciuri jucate cu Manchester United şi naţionala Angliei, în toate competiţiile.

  • 55 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Marcus Rashford în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: marcus rashfordofertapsgmanchester unitedpremier league 

viewscnt
Articole similare