Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coincidenţă la ultimele trei Cupe Mondiale! Câştigă Maroc turneul din Qatar?

Coincidenţă la ultimele trei Cupe Mondiale! Câştigă Maroc turneul din Qatar?

Cupa Mondială

Comentarii

Câştigătoarele ultimelor trei ediţii ale Cupei Mondiale, în 2010, 2014 şi 2018, au avut un lucru în comun, iar dacă urmăm coincidenţa invocată, următoarea câştigătoare a trofeului ar fi echipa Marocului.

În anul 2010, la prima ediţie a Campionatului Mondial găzduită de o ţară de pe continentul african, Africa de Sud, Spania a luat trofeul suprem, în premieră. ”Furia Roja” îl avea în componenţă, la momentul respectiv, pe Juan Mata, un jucător care avea să ajungă la clubul englez Chelsea. Când a făcut pasul dinspre Valencia spre Anglia, campionul mondial a primit numărul 10, adică fix anul în care Spania a luat Cupa Mondială.

În anul 2014, la ediţia Cupei Mondiale găzduită de Brazilia, trofeul suprem a fost câştigat de Germania, care avea în echipă, de asemenea, un jucător legitimat la clubul londonez. Acesta era Andre Schurrle, atacantul care purta la Chelsea tricoul cu numărul… 14, adică exact anul disputării cupei Mondiale.

În anul 2018, în Rusia, trofeul a fost câştigat de echipa naţională a Franţei. Şi Franţa avea un fotbalist care evolua pentru Chelsea. Este vorba de Olivier Giroud care era purtătorul tricoului cu numărul 18 în echipa londoneză. 18 de la anul disputării acelei ediţiie a Cupei Mondiale – 2018.

În 2022, Maroc vine la rând cu un jucător care evoluează pentru Chelsea Londra şi care poartă tricoul cu numărul 22. Este vorba de marocanul Hakim Ziyech, adică unul din jucătorii care vor intra pe teren astă seară pentru semifinala dintre Franţa şi Maroc. Se va repeta povestea din 2014 şi 2018, sau totul este doar o coincidenţă stranie?

 

Afla mai multe despre: maroc cupa mondialacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare