Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Rapid riscă să-şi piardă marca. Instanţa a rămas în pronunţare. Detalii din dosar

ALERTĂ | Rapid riscă să-şi piardă marca. Instanţa a rămas în pronunţare. Detalii din dosargalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid riscă să piardă marca pe care o foloseşte în prezent, după o plângere în instanţă depusă de AFC Rapid - care în prezent joacă în Liga 4.

Giuleştenii se confruntă cu un nou moment delicat în istoria lor. Pe 14 decembrie, la Curtea de Apel Bucureşti a fost ultimul termen din plângerea depusă de AFC Rapid contra FC Rapid 1923 SA - actuala echipă din Liga 1.

AFC Rapid a cerut în instanţă anularea mărcii folosite în prezent de FC Rapid 1923, pe motiv că ea a fost înregistrată ilegal în anul 2015.

În primă instanţă, pe 5 august, Tribunalul Bucureşti a dat dreptate clubul AFC Rapid, dar decizia a fost atacată de FC Rapid 1923 la Curtea de Apel.

Rapid riscă să piardă marca. Instanţa a rămas în pronunţare

Suporterii giuleşteni au mari emoţii în această perioadă. Curtea de Apel urmează să se pronunţe dacă vor păstra decizia dată de Tribunalul Bucureşti, adică anularea mărcii pe care o foloseşte în prezent echipa din Liga 1.

Potivit newsonline.ro, miercuri s-a judecat ultimul termen în acest dosar şi instanţa a rămas în pronunţare. Cel mai probabil, decizia va fi anunţată pe 28 decembrie.

În primă instanţă, Tribunalul Bucureşti a stabilit că actuala marcă a fost înregistrată ilegal în 2015 şi, drept urmare, a fost anulată.

Dacă judecătorii Curţii de Apel Bucureşti vor da aceeşi decizie, FC Rapid 1923 - echipa care joacă în Liga 1 - va fi nevoită să-şi schimbe marca.

Actuala marcă folosită de FC Rapid 1923 a fost înregistrată în 2015 de FC Rapid SA, care ulterior a intrat în faliment. Ulterior, ea a fost cumpărată la licitaţia de clubul deţinut în prezent de Dan Şucu şi Victor Angelescu.

Însă AFC Rapid, club fondat în 2001, susţine că, în 2015, FC Rapid SA a înregistrat ilegal acea marcă, deoarece ea îi aparţine în totalitate. Drept urmare, a cerut în instanţă anularea ei. AFC Rapid a primit o decizie favorabilă în primă instanţă, la Tribunalul Bucureşi şi acum aşteaptă decizia Curţii de Apel.

Judecătorul a aşteptat o împăcare între AFC Rapid şi FC Rapid 1923

Potrivit newsonline.ro, judecătorul le-a dat până acum timp celor două cluburi să ajungă la o înţelegere. Echipa lui Dan Şucu ar fi preferat să plătească o compensaţie, însă cei de la AFC Rapid şi-au dorit acţiuni la actualul club din Liga 1. Lucru pe care Dan Şucu şi Victor Angelescu l-ar fi refuzat.

Sursa citată susţine că judecătorul Liviu Făget le-a transmis reprezentanţilor celor două cluburi că încă pot ajunge la un acord înainte de pronunţarea deciziei.

De altfel, n-ar fi exclus ca cele două cluburi să pice la o înţelegere înainte de a fi anunţată decizia instanţei.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare