Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vor da iar peste cap parametrii". Ce a transmis MM Stoica înainte de marele derby

"Vor da iar peste cap parametrii". Ce a transmis MM Stoica înainte de marele derby

FCSB

Comentarii

FCSB - CFR Cluj se joacă astăzi, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze sunt LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"Vor da iar peste cap parametrii". Concluzia lui MM Stoica înainte de marele derby 

Primul duel direct din acest sezon dintre FCSB şi CFR Cluj are loc în final de an, partida de astăzi fiind o restanţă din etapa a noua a Superligii. 

Meciul de astăzi le găseşte pe cele două într-o formă excelentă. Cu Mihai Pintilii pe banca tehnică, FCSB are cinci victorii consecutive în Superligă şi este mare favorită înaintea duelului direct cu CFR Cluj. Vicecampioana României este la nouă puncte în spatele liderului Farul Costanţa şi la şase lungimi de ocupanta locului secund, CFR Cluj. Astfel, cu o victorie în partida de astăzi, FCSB ar reveni serios în cursa pentru titlu.

De partea cealaltă, nici CFR Cluj nu merge mai rău. Deşi a remizat surprinzător, în weekend, pe terenul lui FC Botoşani, echipă care şi-a luat opt goluri de la Farul şi care a fost învinsă de juniorii FCSB-ului, săptămâna trecută, campioana României are un parcurs foarte bun. În acest moment, CFR Cluj are opt partide consecutive fără înfrângere, în toate competiţiile.

Înainte de meci, MM Stoica a ţinut să le transmită un mesaj suporterilor FCSB-ului. 

"Că vom fi doar 10.000 sau 15.000 diseară nu contează. Va fi NORDUL şi e suficient pentru ca ARENA să vibreze. Plus steliştii fanatici de la A DOUA.

Nu vor fi în teren căpitanul şi golgheterul. Nici asta nu trebuie să conteze la meciul cu CFR. Vor fi în teren fraţii lor, ca în mlaştina de la Ploieşti. Şi vor da iar peste cap parametrii. Cum au făcut-o cu Rapid. Cu Craiova. Cu Chindia.

Pentru că echipa asta de ceva timp nu mai atrage atenţia doar prin tehnica unora. Echipa asta şi-a descoperit altceva, ceea ce nici noi nu ştiam că are în arsenal. SPIRIT!", a transmis MM Stoica, pe Facebook.

FCSB - CFR Cluj LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Orange Sport 1. Cele mai importante faze vor fi pe orangesport.ro

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare