Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno a anunţat când revine la FCSB! Prima reacţie după accidentarea gravă: "Au fost zile complicate"

Andrea Compagno a anunţat când revine la FCSB! Prima reacţie după accidentarea gravă: "Au fost zile complicate"

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno a transmis un prim mesaj, după accidentarea suferită în urma ciocnirii cu Darius Olaru. Atacantul susţine că nu va mai juca în acest an.

Primul mesaj al lui Compagno după accidentare

Ciocnirea din minutul secund al meciului cu Chindia Târgovişte, dintre Darius Olaru şi Andrea Compagno, s-a lăsat cu accidentări pentru ambii jucători de la FCSB. Amândoi au plecat cu ambulanţa la spital. 

Mihai Stoica a spus că Andrea Compagno a fost operat, pentru că a avut o plagă deschisă, iar acum italianul a transmis un prim mesaj. 

Italianul revine pe teren pentru FCSB abia la începutul anului următor. 

"Vreau să mulţumesc pentru mesajele primite. Au fost zile complicate, dar mulţumită lui Dumnezeu totul decurge bine. Îmi pare rău că termin 2022 în acest fel şi că nu-mi voi putea ajuta colegii în ultimele două meciuri. Abia aştept să revin alături de colegi pentru aceste culori. Hai, Steaua", a transmis, pe Instagram, atacantul italian venit de la U Craiova 1948. 

FCSB - CFR Cluj are loc joi, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, iar Mihai Pintilii nu se va putea baza pe Darius Olaru, Andrea Compagno şi Ştefan Târnovanu. 

Ultimul meci al anului programat pentru FCSB este cu FC Botoşani, în Superligă. 

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbfcsb cfr clujdarius olaru 

viewscnt
Articole similare