Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Dorit de Craiova, Reghe s-a întâlnit cu şefii! Clubul i-a promis transferuri

ULTIMA ORĂ | Dorit de Craiova, Reghe s-a întâlnit cu şefii! Clubul i-a promis transferuri
Comentarii

Dorit de Mihai Rotaru la U Craiova, Laurenţiu Reghecampf s-a întâlnit cu şefii lui Neftchi Baku, clubul pe care-l antrenează, şi şi-a decis viitorul! Vrea să rămână la Baku şi a discutat cu conducătorii despre întărirea echipei pentru atingerea obiectivelor.

Laurenţiu Reghecampf este unul dintre numele aflate pe lista lui Mihai Rotaru după plecarea lui Mirel Rădoi. Deşi a Rădoi i-a luat locul la Craiova, acum roata se poate întoarce, doar că Reghe trebuie să fie de acord. Antrenorul nu pare interesat de oferta de reveni în Bănie.

ULTIMA ORĂ | Dorit de Craiova, Reghe s-a întâlnit cu şefii! Clubul i-a promis transferuri

Mihai Rotaru îl vrea pe Laurenţiu Reghecampf şi a încercat să-l ademenească pe antrenor cu o ofertă importantă, un salariu important pentru România şi un bonus neobişnuit. Reghe nu pare interesat să revină în Bănie şi mai degrabă de concentrează pe continuarea muncii de la Neftchi Baku.

Potrivit sportinfo.az, Laurenţiu Reghecampf a declarat că s-a întâlnit cu şefii lui Neftchi Baku şi a discutat cu ei despre întărirea echipei în perioada de mercato de la începutul lui 2023. "Nu mă gândesc să-mi schimb echipa", a spus Laurenţiu Reghecampf, printre altele.

„Am mai fost întrebat despre asta (n.r. despre plecare). Nu pot interzice presei să scrie ştiri despre mine. Poate să scrie ce vrea, este dreptul ei. Sunt la Neftchi acum. A fost o nouă întâlnire cu cei din club în care am vorbit despre consolidarea echipei. Nu există nicio problemă din partea mea. Nu mă gândesc să-mi schimb echipa”, a spus Reghecampf, potrivit Sportinfo.az.

În vârstă de 47 de ani,  Laurenţiu Reghecampf a semnat cu Neftchi Baku în vara lui 2022, după ce s-a despărţit de Craiova, şi are contract cu echipa azeră până în 2024.

La Craiova, Reghe a antrenat în 45 de meciuri, între august 2021 şi iunie 2022, cu o medie de 1,89 de puncte câştigate pe meci.

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfu craiovaneftchi bakunegocieridiscutiimihai rotaru 

viewscnt
Articole similare