Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, dezamăgit de titularul de la FCSB: "A spus că vrea să plece în străinătate. Ce să-i spun?"

Dan Petrescu, dezamăgit de titularul de la FCSB: "A spus că vrea să plece în străinătate. Ce să-i spun?"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a prefaţat meciul cu FCSB, în care îl va întâlni pe unul dintre jucătorii săi preferaţi din ultimele sezoane.

Dan Petrescu, înainte de FCSB - CFR Cluj

FCSB - CFR Cluj are loc joi, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Campioana Superligii e pe locul secund, cu 41 de puncte, iar echipa lui Gigi Becali vine tare din spate şi e pe locul al patrulea, cu 35 de puncte. 

Meciul de pe Arena Naţională îi va pune faţă în faţă pe Billel Omrani şi Dan Petrescu, după ce amândoi au adus trofee pentru CFR Cluj. 

La finalul sezonului trecut, atacantul a dorit să se transfere în străinătate şi a fost lăsat liber de contract de CFR Cluj. 

După luni bune în care nu şi-a găsit un contract în străinătate, Billel Omrani a ales FCSB, târziu, după startul actualei stagiuni. 

Transferul l-a surprins pe Dan Petrescu, cel care a amintit, înaintea duelului direct, declaraţiile fostului său fotbalist. 

"A  spus că vrea să plece în străinătate, nu mai vrea să joace în România la alt club. Astea sunt declaraţiile lui, nu ale mele. Ce pot să-i spun? La meciul cu noi nu o să-i urez baftă in niciun caz, poate după aia", a declarat Dan Petrescu în conferinţa de presă premergătoare meciului din fruntea Superligii. 

Billel Omrani va fi titular în FCSB - CFR Cluj, după ce Andrea Compagno s-a accidentat. 

Afla mai multe despre: dan petrescubillel omranifcsb cfr cluj 

viewscnt
Articole similare