Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, lovit unde îl doare mai tare înaintea duelului cu FCSB: ”Sper să reuşesc să alcătuiesc o apărare decentă”

Dan Petrescu, lovit unde îl doare mai tare înaintea duelului cu FCSB: ”Sper să reuşesc să alcătuiesc o apărare decentă”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului de mare intensitate cu FCSB, în care a subliniat făptul că are mai multe probleme în apărare şi este de părere că Olaru şi Compagno vor juca la adversari.

CFR Cluj şi FCSB se vor duela joi, 15 decembrie, de la ora 20:00, într-o restanţă din etapa a noua din Superligă. Meciul va fi în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe orangesport.ro.

Duelul dintre primele două clasate ale sezonului trecut vine într-un moment în care ambele combatante se confruntă cu probleme de efectiv.

La FCSB, Darius Olaru şi Andrea Compagno, doi jucători de bază, au suferit accidentări grave în victoria cu Chindia, în timp ce la CFR Cluj are şi ea mai multe indisponibilităţi în zona defensivă.

Dan Petrescu, lovit unde îl doare mai tare înaintea duelului cu FCSB: ”Sper să reuşesc să alcătuiesc o apărare decentă”

La conferinţa de presă, antrenorul campioanei, Dan Petrescu, a subliniat acest aspect, sperând să aibă capacitatea de a alcătui o formulă defensivă care să îi câştige meciul.

De asemenea, tehnicianul de 54 de ani consideră că FCSB a reintrat în lupta la titlu după forma foarte bună din ultima perioadă,

"Mereu au avut forţă în atac cei de la FCSB, suntem conştienţi de acest lucru. Eu zic că vor juca Olaru şi Compagno la ei. 

La noi sunt foarte multe probleme, răciţi, suspendaţi şi accidentaţi. Sunt un pic îngrijorat pentru că în apărare avem mulţi jucători cu probleme. Sper să reuşesc să alcătuiesc o apărare decentă.

Va fi foarte greu meciul, ei sunt în formă, au câştigat zece meciuri din ultimele 11 în campionat. Asta înseamnă că şi-au revenit şi sunt în lupta pentru titlu, ceea ce eu mă aşteptam oricum, chiar şi când erau pe penultimul loc.

Meciul cu FCSB e foarte important, dar indiferent de rezultat nu se schimbă prea multe. Mai sunt 19 meciuri, deci nu se decide nimic. Meciurile noastre cu FCSB mereu au fost strânse, aşa că şi de data asta cred că va fi unul strâns", a declarat Petrescu, înainte de derby-ul cu FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbdan petrescu 

viewscnt
Articole similare