Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă ŞOC pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului, ademenit cu un contract greu de refuzat: "Am acceptat! Acum aşteptăm vacanţa"

Ofertă ŞOC pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR-ului, ademenit cu un contract greu de refuzat: "Am acceptat! Acum aşteptăm vacanţa"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are parte de un sezon foarte bun până în acest moment, astfel că finanţatorul Nelu Varga face tot posibilul pentru a-l ţine pe Dan Petrescu în continuare pe banca tehnică a campioanei României.

CFR Cluj este singura echipă din Superligă care încă luptă pe trei fronturi. Cu un parcurs excelent în toamna acestui an, campioana României a reuşit calificarea în primăvara Conference League, unde va lupta cu Lazio pentru un loc în optimile de finală ale competiţiei.

În plus, echipa pregătită de Dan Petrescu s-a calificat şi în sferturile Cupei României, iar în campionat stă foarte bine şi este văzută drept principala favorită în cursa pentru titlu. Cu un meci mai puţin disputat, CFR Cluj este la doar trei puncte în spatele liderului Farul Costanţa, iar acum Nelu Varga speră să-l convingă pe Dan Petrescu să semneze un nou contract.

Cu un contract scadent în vara lui 2024, antrenorul aredlenilor a primit o ofertă de a-şi prelungi înţelegerea cu CFR Cluj până în 2029. Chiar Dan Petrescu a recunoscut că Nelu Varga i-a propus o prelungire cu cinci ani pentru actualul contract.

"M-am întâlnit cu patronul acum o lună, cred. Dânsul mi-a propus aşa ceva, a fost doar o propunere. Când va fi ceva real, când o să văd oferta, atunci veţi afla.

I-am spus deja că sunt de acord, dar mai multe n-am vorbit. Poate aşteaptă vacanţa, nu ştiu. La finalul acelei discuţii, mi-a propus acest lucru, iar eu am spus că sunt de acord” , a declarat Dan Petrescu.

  • 5 titluri de campion al României are Dan Petrescu în cariera sa de antrenor (Unirea Urziceni - 2009, CFR Cluj - 2018, 2019, 2020, 2022)
  • 1 Cupă a României a cucerit Dan Petrescu, în 2015, alături de ASA Târgu Mureş şi o Cupă a Chinei, în 2015, cu Jiangsu Suning

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare