Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dacă vrea să plece mâine, pleacă". Surpriză! Gigi Becali, la un pas de un nou transfer pe bani mulţi în Europa: "Sunt invitaţii mei, am avut lojă pe Arena Naţională"

"Dacă vrea să plece mâine, pleacă". Surpriză! Gigi Becali, la un pas de un nou transfer pe bani mulţi în Europa: "Sunt invitaţii mei, am avut lojă pe Arena Naţională"

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (24 de ani) "dacă vrea să plece mâine, pleacă" de la FCSB. Giovanni Becali, impresarul lui Olaru, a dezvăluit că există interes mare pentru mijlocaşul "roş-albaştrilor". Unul dintre căpitanii FCSB, Darius Olaru, a atras atenţia echipelor importante din Europa.

Gigi Becali poate da un nou tun financiar în perioada de mercato din iarnă. Darius Olaru, mijlocaş box-to-box, e căutat de echipe din Europa. Impresarul său, Giovanni Becali, a dezvăluit interesul echipelor şi a spus că la meciul cu CFR Cluj au venit reprezentanţi ai unui club extrem de interesat.

"Dacă vrea să plece mâine, pleacă". Surpriză! Gigi Becali, la un pas de un nou transfer pe bani mulţi în Europa: "Sunt invitaţii mei, am avut lojă pe Arena Naţională"

FCSB îşi poate pierde unul dintre cei mai importanţi jucători de al echipă. Darius Olaru e "motorul" formaţiei "roş-albastre" şi are oferte să plece. Giovanni Becali a adus, pe Arena Naţională, reprezentanţii unui club interesat să facă o ofertă pentru Darius Olaru.

Mai mult, şi în vara trecută echipele s-au interesat de Darius Olaru: „Darius Olaru e un jucător care a stat pe buzele mai multor echipe vara trecută. A avut un început mai dificil în acest sezon, dar odată cu venirea italianului, a lui Compagno, a crescut şi el mult în joc. Olaru e omul care ne putea face o mare surpriză acum, în ianuarie, dacă nu venea această accidentare groaznică de la Ploieşti. Eu nici nu am văzut accidentarea şi nici nu vreau să mă uit!

Nu aş spune că surpriza e exclusă – la un transfer al lui Olaru mă refer -, dar au scăzut şansele în condiţiile actuale. Oamenii au venit la derby-ul FCSB – CFR Cluj, doreau să-l vadă pe Olaru încă o dată înainte de a face oferta oficială la FCSB. Sunt invitaţii mei, avem loja noastră! Chiar am încercat zilele trecute să dau de Olaru şi să-l invit şi pe el în lojă. Nu a putut veni, nu arată deloc ok...a”, a spus Giovanni Becali, conform Fanatik.

Giovanni Becali: "Am discuţii avansate. 5 milioane de euro"

"Am discuţii avansate pentru Olaru în acest moment. Dacă Olaru vrea să plece mâine, pleacă! Echipa care-l doreşte cel mai mult nu dă acum 5 milioane de euro. Vrea să-l ia împrumut până în vară cu opţiune de transfer definitiv de 5 milioane de euro! – Giovanni Becali

Nu ştiu dacă Gigi vrea să-i dea drumul acum, are nevoie de Olaru până în vară să se bată la campionat… Oricum, suma de transfer pentru Olaru depinde foarte mult de momentul în care se va face oferta, cum va fi Olaru atunci... Nu contează că Gigi cere 7, 9 sau 5 milioane de euro, contează doar momentul… Şi, apropo, nu cred că Gigi a încurcat vreun jucător pentru câteva sute de mii de euro", a mai spus Giovanni.

"Olaru este un fotbalist care se dedică total. Are nişte intrări care mie îmi provoacă o strângere de inimă de fiecare dată. Dar are doar 24 de ani, e un jucător complet, care va creşte şi mai mult. El este un tip aşa mai retras, mai închis, dar e un băiat de nota zece şi foarte bun fotbalist" – Giovanni Becali, impresarul lui Darius Olaru.

„Doar atât pot să vă mai spun: una dintre echipele care-l doresc pe Olaru este pe primul loc, alta e pe poziţia secundă! Şi vorbim de top 5 campionate din Europa, nu de orice echipe!”, a mai declarat Becali.

Darius Olaru a jucat 33 de meciuri în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat cinci pase de gol.

Afla mai multe despre: darius olaruofertagigi becalifcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare