Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Pintilii şi Strizu, cărora le-a reproşat o greşeală comisă în FCSB - CFR Cluj 0-1: "M-am săturat. Ce fotbal să mai joci"

Gigi Becali a anunţat ce se întâmplă cu Pintilii şi Strizu, cărora le-a reproşat o greşeală comisă în FCSB - CFR Cluj 0-1: "M-am săturat. Ce fotbal să mai joci"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, le-a reproşat antrenorilor Mihai Pintilii şi Leo Strizu o decizie de lot luată pentru meciul cu CFR Cluj. De asemenea, afaceristul a anunţat ce a hotărât în privinţa băncii tehnice.

Gigi Becali, despre postul de antrenor la FCSB, în urma înfrângerii cu CFR Cluj

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Gigi Becali a anunţat că Mihai Pintilii şi Leo Strizu vor conduce echipa cel puţin până în vară, iar obiectivul rămâne titlul în Superligă. Însă, afaceristul nu a renunţat la varianta retragerii din fotbal. 

"Nu, nu schimb niciun antrenor. De ce să schimb? E minciună, pe ăsta îl ţin. Dacă e să luăm campionatul, bine, dacă nu într-un an, doi, trei desfiinţez echipa şi termin bâlciul. 

Toată lumea e nemulţumită, vă las pe mâna lui Dinamo, să ajungeţi ca Dinamo în faliment. M-am săturat, dai trei milioane pe un jucător (n.r. - Florinel Coman) şi el dă pasă la portar? Ce fotbal să mai joci?", a declarat Gigi Becali la Prima Sport

6 victorii, 1 remiză şi 2 înfrângeri sunt cifrele lui Pintilii pe banca FCSB

Totuşi, celor doi Gigi Becali le-a reproşat faptul că au făcut o alegere greşită în privinţa lotului alcătuit pentru meciul cu CFR Cluj. 

„N-am avut atacant. Avem atacant, pe Dumiter, dar nu-l ţinem pe bancă, ci îl ţinem pe Bouhenna. Aşa se întâmplă! De aia trebuie să controlezi totul! Că dacă nu controlez eu tot, uite ce se întâmplă! Nu am atacant şi îl bag pe Coman. Îi ţin pe Cristea şi Bouhenna în lot.

Acum trebuie să controlez şi rezervele. Până acum n-am făcut-o, de acum încolo trebuie. Nu e Compagno, ai un singur atacant. Bagă-l pe Dumiter. Dădea gol de acolo, numai Coman e capabil să rateze.

Sunt şi eu un om, nu pot să controlez tot. Când vezi o tâmpenie din asta... îi ţii pe Bouhenna şi Cristea în lot, dar pe Dumiter nu, deşi n-ai atacant! Doamne, fereşte! Ce să faci, mă... asta este”, a spus Becali la Prima Sport.

În clasamentul Superligii conduce Farul Constanţa, cu 44 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care este pe locul doi. Poziţia a treia este ocupată de FC Rapid – 37 de puncte. FCSB este pe patru, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: leo strizumihai pintiliifcsbgigi becalifcsb cfr cluj 0-1antrenor fcsb 

viewscnt
Articole similare