Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu mai vrea să renunţe la fotbalistul pe care îl trăsese pe linie moartă la FCSB: ”Iau hotorârea pe care o vreau eu. Va fi aici”

Gigi Becali nu mai vrea să renunţe la fotbalistul pe care îl trăsese pe linie moartă la FCSB: ”Iau hotorârea pe care o vreau eu. Va fi aici”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut derby-ul cu campioana CFR Cluj, scor 0-1, după ce nu s-a putut baza pe trei dintre jucătorii săi de bază, Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu. Tras pe linie moartă anterior, Gigi Becali nu mai vrea să renunţe la înlocuitorul unuia dintre aceştia.

Joi seara, FCSB şi CFR Cluj s-au întâlnit în meciul restant din a noua etapă a Superligii, iar vicecampioana avea şansa de a se apropia la trei puncte de rivală şi la şase de liderul Farul.

Din păcate pentru roş-albaştri, echipa pregătită de Dan Petrescu a reuşit să câştige în stilul caracteristic, scor 1-0, în urma unui gol marcat din fază fixă.

Acest rezultat a adus-o pe campioană la egalitate de puncte cu cei de la Farul Constanţa, în timp ce FCSB a rămas la nouă lungimi în spate, însă mai sunt multe meciuri de jucat.

Una dintre veştile importante venite înaintea duelului a fost că trei dintre cei mai importanţi jucători ai vicecampioanei, Compagno, Olaru şi Târnovanu, nu aveau să fie disponibili.

Mihai Pintilii şi Leo Strizu au suplinit cum au putut absenţele, dar, în final, FCSB nu a reuşit să obţină victoria mult sperată împotriva rivalilor.

”A zis că ia hotărârea care e bună pentru el, eu iau hotărârea pe care o vreau eu”

Dacă existau emoţii în legătură cu absenţele ddin tabăra vicecampioanei şi jucătorii care aveau să facă pasul în primul 11, unul dintre fotbaliştii care a profitat de indisponibilităţi a profitat din plin de şansa primită.

Tras pe linie moartă la FCSB la începutul acestui an, după o serie de gafe care l-au scos din sărite pe Gigi Becali, Andrei Vlad a fost la un pas de a ţine poarta închisă împotriva CFR-ului şi s-a remarcat cu mai multe parade impresionante.

Deşi s-a zvonit că va pleca de la Bucureşti, Gigi Becali nu este dispus să renunţe la goalkeeper, nici dacă acesta îşi doreşte să plece, spunând că Vlad va mai fi la FCSB câţiva ani.

Spuneau unii că pleacă. Cu ce să plece? Are contract. A zis că ia hotărârea care e bună pentru el, eu iau hotărârea pe care o vreau eu. El are contract încă trei-patru ani, va fi aici la echipă”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

 

Afla mai multe despre: andrei vlad 

viewscnt
Articole similare