Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care n-a mai jucat la FCSB de luni bune, apărat de Duckadam: "Cred că a fost pedepsit prea aspru de Gigi Becali" | EXCLUSIV

Fotbalistul care n-a mai jucat la FCSB de luni bune, apărat de Duckadam: "Cred că a fost pedepsit prea aspru de Gigi Becali" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, a vorbit despre una dintre deciziile luate de finanţatorul FCSB în privinţa echipei.

Duckadam intervine la nivelul porţii FCSB

FCSB a început greşit noul sezon din Superligă, cu un egal, scor 1-1, cu U Cluj. Cu un prim 11 aproape conturat, Gigi Becali a hotărât scoaterea din echipă a doi fotbalişti, care l-au dezamăgit crunt încă din prima partidă. 

Fostul portar, Helmut Duckadam, a vorbit şi despre concurenţa dintre Ştefan Târnovanu şi Andrei Vlad. Primul a devenit titular la FCSB, a avut evoluţii apreciate şi a oferit siguranţa pe care Gigi Becali n-a mai văzut-o la Andrei Vlad. 

De altfel, "Messi al portarilor" n-a mai jucat din martie, atunci când a gafat în înfrângerea cu FC Argeş, scor 1-0, pe finalul sezonului regulat.

"Eu cred că a fost pedepsit prea aspru din partea patronului. Eu am mai atras atenţia că un portar poate greşi. Atunci trebuie să-l tragi pe dreapta şi apoi să-i dai posibilitatea, pentru că toţi greşesc la un moment dat. Dar dânsul a avut o cu totul altă idee", a declarat Helmut Duckadam pentru Orange Sport. 

Hermannstadt, liderul Superligii, FC Argeş, FC Botoşani, Farul Constanţa, CFR Cluj şi FC Voluntari sunt echipele care au câştigat în prima etapă, iar Duckadam a comentat startul sezonului. 

"Ezitant. Din partea tuturor. M-a surprins Hermannstadt că a reuşit să câştige 3-0 cu Mioveni . CFR, care încă nu e în ritm. În trei, patru etape ne vom da seama de fiecare echipă la ce nivel e", a mai spus fostul portar. 

Afla mai multe despre: gigi becalistefan tarnovanuandrei vladportar fcsb 

viewscnt
Articole similare