Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Nice i-a făcut o scurtă caracterizare lui Rareş Ilie după prima sesiune de antrenament: ”Are curaj!”

Antrenorul lui Nice i-a făcut o scurtă caracterizare lui Rareş Ilie după prima sesiune de antrenament: ”Are curaj!”
Comentarii

Rareş Ilie (19 ani) este noul fotbalist al lui Nice, echipă din Ligue 1. Clubul francez a anunţat oficial mutarea, duminică.

Antrenorul lui Nice i-a făcut o scurtă caracterizare lui Rareş Ilie după prima sesiune de antrenament: ”Are curaj!”

Ex-jucătorul ofensiv al Rapidului a plecat în Franţa şi a trecut cu bine vizita medicală. Nice a anunţat oficial că a semnat cu Rareş Ilie, în schimb căruia Rapid Bucureşti încasează peste 5 milioane de euro, primul transfer important făcut de la revenirea în Superligă. 

Tânărul jucător a ajuns în cantonamentul din Portugalia, unde se află echipa Nice. Ieri a participat la primul antrenmanet, unde a şi marcat un gol! 

"Ieri, la 10:50, Rareş Ilie a marcat primul său gol pentru Nice. A fost doar la antrenament şi într-o fază în care linia de atac era în superioritate numerică faţă de cea defensivă, dar tânărul român şi-a arătat imediat calităţile, la prima sesiune cu noii coechipieri", a scris publicaţia franceză.

"L-am văzut cum conduce mingea, nu are nicio problemă, ci mai degrabă o uşurinţă. Are curaj, driblează şi marchează. Cum l-am descoperit? Intru pe internet, urmăresc meciuri, sunt sunat de oameni care îmi vorbesc despre jucători.

Analizez foarte mult pentru că am nevoie să îmi pregătesc echipa. Dacă m-aş fi dus la Gladbach, poate l-aş fi luat acolo. E un băiat bun, un tânăr cu mare potenţial", a spus Lucien Favre.

  • 6 goluri şi 10 pase de gol a strâns Rareş Ilie în cont în cele 38 de meciuri jucate în toate competiţiile sezonului trecut cu Rapid

Ce salariu va avea Rareş Ilie la Nice

Transferul lui Nice înseamnă şi o creştere salarială semnificativă pentru Rareş Ilie. Presa din Franţa a dezvăluit salariul pe care oficialii lui Nice i l-au propus jucătorului.

Potrivit le10sport.com, Rareş Ilie va încasa 450.000 de euro brut pe sezon. Iniţial, s-a zvonit că mijlocaşul român va primi 500.000 de euro net pe an.

Adi Mutu a cerut atacant la Rapid, dar l-a trimis în vacanţă pe vârful din lot! Fotbalistul continuă să fie plătit, deşi nu e luat în seamă | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: rares ilienice 

viewscnt
Articole similare