Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zelenski vrea să intervină video în direct la finala Cupei Mondiale pentru a transmite un mesaj, dar s-a lovit de refuzul FIFA!

Zelenski vrea să intervină video în direct la finala Cupei Mondiale pentru a transmite un mesaj, dar s-a lovit de refuzul FIFA!

Cupa Mondială

Comentarii

O solicitare a preşedintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, de a tramsnite un mesaj de pace înainte de startul finalei Cupei Mondiale de fotbal din Qatar ar fi fost respinsă de FIFA, potrivit unei surse citate de CNN.

Solicitarea lui Zelenski, refuzată de FIFA

Sursa respectivă a precizat că Zelenski ar vrea să apară prin legătură video cu stadionul din Qatar, înainte de meci, şi că liderul de la Kiev ar fi fost surprins de răspunsul negativ al FIFA. Nu se ştie dacă mesajul lui Zelenski ar fi fost unul înregistrat sau în direct.

“Credeam că FIFA vrea să îşi folosească platforma pentru a face bine”, a precizat sursa citată de CNN.

Totuşi, discuţiile dintre Ucraina şi FIFA cu privire la această situaţie continuă, a menţionat cnn.com.

Solicitarea Kievului, deşi ar reprezenta un moment neobişnuit pentru Cupa Mondială, nu este surprinzătoare. Kievul a încercat în mod repetat să folosească evenimentele majore din lume, indiferent de temă, pentru a atrage atenţia lumii asupra războiului din Ucraina. Zelenski a avut apariţii video, între altele, şi la Premiile Grammy şi la festivalul de film de la Cannes.

Finala Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, dintre Argentina şi Franţa, se va disputa duminică, de la ora 17.00, la Lusail.

Afla mai multe despre: zelenskiucrainafinala cupa mondiala 

viewscnt
Articole similare