Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu îl mai scot din echipa asta”. Gigi Becali are un nou ”favorit” după meciul cu CFR: ”Gata, am pus ştampila”

”Nu îl mai scot din echipa asta”. Gigi Becali are un nou ”favorit” după meciul cu CFR: ”Gata, am pus ştampila”

FCSB

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii.

”Nu îl mai scot din echipa asta”. Gigi Becali are un nou ”favorit” după meciul cu CFR: ”Gata, am pus ştampila” 

Partida ar fi trebuit să se dispute în septembrie, dar a fost amânată, cele două echipe fiind angrenate atunci în Conference League. A marcat Janga, în minutul 69.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a remarcat pe David Miculescu după înfrângerea cu CFR Cluj. 

"N-am ştiut şi am vorbit aseară. David Miculescu nu are cum să lipsească din echipa asta. Bravo! (n.r. - vizat e Cordea). Ce să-i fac lui Cordea? Trebuie să facă puţin banca să ştie că nu e singur pe tarla.

Eu am spus că Miculescu nu mai lipseşte din echipa asta. Un jucător valoros se vede. Când joci CFR, nu pierzi nicio minge, joci cum a jucat el... Miculescu, gata, am pus ştampila. Schimbăm sistemul atunci, 4-4-2, joacă şi Cordea, şi Miculescu”, a declarat Gigi Becali la PRO X. 

David Miculescu a trecut în vara anului 2018 de la reprezentativa U19 a UTA-ei Arad la echipa mare, iar în 2022, conducerea l-a vândut la FCSB, pentru 1.7 milioane de euro, moment în care cota sa era de 1.2 milioane, potrivit Transfermarkt.

  • Pentru gruparea „roş-albastră”, Miculescu are deja două goluri şi două pase decisive!

În clasamentul Superligii conduce Farul Constanţa, cu 44 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care este pe locul doi. Poziţia a treia este ocupată de FC Rapid – 37 de puncte. FCSB este pe patru, cu 35 de puncte.

Echipele care au evoluat:

  • FCSB: A. Vlad – Creţu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă (Radaslavescu ’78), Şut, Edjouma – Cordea (Coman ’66), Omrani (Miculescu ’46), Oct. Popescu. Antrenor: Leo Strizu
  • CFR Cluj: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Bordeianu (Malele ’66), Boateng, Deac (Cvek ’65) – Yeboah (Roger ’81), Janga (Hoban ’87), Petrila (Birligea ’80). Antrenor: Dan Petrescu

Nelu Varga a venit la meciul FCSB - CFR Cluj flancat de suporterii Rapidului. Ironia lui Basarab Panduru a stârnit hohote de râs în direct | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdavid miculescu 

viewscnt
Articole similare