Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, băgat în şedinţă de Gigi Becali imediat după înfrângerea cu CFR Cluj! Prima decizie luată la echipă de antrenorul FCSB: "Mi-a spus"

Mihai Pintilii, băgat în şedinţă de Gigi Becali imediat după înfrângerea cu CFR Cluj! Prima decizie luată la echipă de antrenorul FCSB: "Mi-a spus"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut ce a discutat cu Mihai Pintilii, imediat după înfrângerea de acasă cu CFR Cluj.

Ce au vorbit Gigi Becali şi Mihai Pintilii după FCSB - CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FCSB, într-un meci restant din etapa a noua a Superligii. 

Singurul gol a fost marcat de Janga, în minutul 69, dar echipa condusă de cuplul Mihai Pintilii - Leo Strizu a avut probleme aproape la fiecare fază fixă a campioanei. 

Pentru Orange Sport, Nicolae Dică a explicat cine a greşit la golul prin care campioana României a câştigat pe Arena Naţională

De asemenea, a remarcat schimbarea pe care FCSB, cu Mihai Pintilii, a făcut-o la fazele fixe, faţă de ce antrena el în aceste momente. 

Problemele la fazele fixe ale FCSB-ului au fost sesizate şi de Gigi Becali, care a cerut lămuriri de la Mihai Pintilii imediat după mceciul cu CFR Cluj. 

Pentru că a văzut că apărararea în zonă a echipei sale nu funcţionează, Pintilii l-a anunţat pe finanţator că a decis ca de acum FCSB să facă marcaj om la om. 

"Am vorbit cu Pintilii şi mi-a spus aşa că au jucat zonă şi de acum vor juca om la om, că asta e soluţia de acum. Eu văd că toată lumea dă cu capul în faţa noastră", a declarat Gigi Becali la Pro Arena. 

La finalul înfrângerii cu CFR Cluj, Gigi Becali a criticat o decizie luată de antrenorii Mihai Pintilii şi Leo Strizu. De asemenea, Gigi Becali l-a ameninţat pe Billel Omrani că-l va îndepărta de la echipă.

Afla mai multe despre: gigi becalimihai pintiliinicolae dicafcsb cfr cluj 0-1 

viewscnt
Articole similare