Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FCSB şi Craiova sunt degeaba în contact cu el”. Ofertă de ultimă oră pentru Laurenţiu Reghecampf

”FCSB şi Craiova sunt degeaba în contact cu el”. Ofertă de ultimă oră pentru Laurenţiu Reghecampf
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a pregătit-o pe sezonul trecut pe Universitatea Craiova, iar din vara acestui an a preluat-o pe Neftci Baku, formaţie din Azerbaidjan.

”FCSB şi Craiova sunt degeaba în contact cu el”. Ofertă de ultimă oră pentru Laurenţiu Reghecampf 

Laurenţiu Reghecampf a pregătit-o pe sezonul trecut pe Universitatea Craiova, iar din vara acestui an a preluat-o pe Neftci Baku, formaţie din Azerbaidjan. De la plecarea sa, trupa din Bănie nu a reuşit să aibă o constanţă mai lungă în ceea ce priveşte antrenorii.

Succesorii lui Reghecampf au fost Laszlo Balint şi Mirel Rădoi, care nu au avut viaţă lungă la gruparea patronată de Mihai Rotaru.

Acum, Rotaru îl vrea înapoi în Bănie pe Reghecampf, la şase luni distanţă de când cei doi au încheiat precedenta colaborare!

Azerii au scris vineri dimineaţă despre ultima ofertă apărută pentru antrenorul român de la Neftchi Baku. Conform presei din Azerbaidjan, antrenorul a primit o ofertă din Arabia Saudită!

”Românul i-a informat pe oficialii din Baku despre o ofertă primită din Arabia Saudită. Tehnicianul, care antrenează în Azerbaidjan din iunie, a declarat că posibilitatea plecării sale în Peninsula Arabică este una reală.

Situaţia lui va fi clarificată în această lună, după 20 decembrie, ziua meciului cu Zira din Cupă. Dacă Neftchi va fi eliminată, conducerea va hotărî rezilierea contractului cu antrenorul est-european.

Este adevărat că presa din România a scris că Steaua (n.r. - FCSB) şi Universitatea Craiova sunt în contact cu Reghe, însă ultimele informaţii ne arată că tehnicianul în vârstă de 47 de ani este dornic să câştige mai mulţi bani şi intenţionează să accepte oferta saudită”, a explicat Sport Info.

Finanţatorul din Bănie i-ar fi promis acestuia un contract valabil pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul, un salariu lunar de 40.000 de euro, dar şi, drept cadou, un bolid de lux, anume un Bugatti.

”Nu îl mai scot din echipa asta”. Gigi Becali are un nou ”favorit” după meciul cu CFR: ”Gata, am pus ştampila”

Afla mai multe despre: laurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare