Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Al-Rotaru", memorabil! Reghecampf i-a dat mesaj afaceristului când a văzut "oferta cu Bugatti" pentru revenirea la Universitatea Craiova: "Vrea alb sau negru. Îmi spuneţi arabul de acum"

"Al-Rotaru", memorabil! Reghecampf i-a dat mesaj afaceristului când a văzut "oferta cu Bugatti" pentru revenirea la Universitatea Craiova: "Vrea alb sau negru. Îmi spuneţi arabul de acum"
Comentarii

Acţionarul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a comentat cu umor "oferta cu Bugatti" apărută în presa din Azerbaidjan pentru revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la echipa de pe "Ion Oblemenco".

Reghecampf i-a scris lui Rotaru şi s-au amuzat: "Vrea Bugatti alb sau negru"

Universitatea Craiova caută un nou antrenor în plin sezon, înainte de pătrunderea în play-off. Recent, presa din Azerbaidjan a susţinut că Mihai Rotaru îl ademeneşte pe Laurenţiu Reghecampf înapoi cu un Bugatti şi cu un salariu lunar de 40.000 de euro

La auzul informaţiilor, acţionarul echipei oltene s-a amuzat şi a recunoscut că Reghecampf i-a scris. 

"E din ciclul hai să râdem cu poporul azer. Copiii aceia mi se par fabuloşi, iar dacă-mi spuneţi că a fost pe prima pagină e fabulos. Ca să facem o glumă, despre maşini pe Mirel Rădoi să-l întrebaţi, nu pe mine. Problema e la cei 40.000 de euro pe lună, că pe ăia nu ştiu de unde să-i scot.

Mi-a dat Reghe mesaj şi mi-a spus că el vrea albastru sau negru. Da, mi-a scris, am rămas prieteni. Mi-a dat ştirea şi mi-a dat mesaj, nu mai vorbisem cu el de ceva timp, şi mi-a zis că vrea alb sau negru. 

E o enormitate. În glumă le-am zis prietenilor mei să-mi spună arabul sau nababul. Deja nici nu mai vreau să vorbesc cu muritorii, deja stima de sine a crescut fantastic (n.r. - râde).

Soţia s-a supărat dimineaţă şi nu m-a crezut că nu e adevărat. Am crescut în ochii ei, în ochii tuturor", a declarat Mihai Rotaru la Sport Total FM

Când va fi instalat noul antrenor la Universitatea Craiova

Oltenii nu doresc să-l instaleze definitiv pe Dragoş Bon ca antrenor principal, întrucât nu are licenţa Pro, iar Mihai Rotaru a anunţat că în ianuarie noul principal va fi numit. 

"Prima dată vine Moş Crăciun, după Moş Crăciun sper să anunţăm noul antrenor. Azi am avut întâlnire cu Sorin Cârţu şi Costeşin. Costeşin a zis că e vina noastră şi îi dau dreptate, el n-a vrut să intre în amănunte, dacă e problema când îi numim sau când îi dăm afară. Vom stabili asta şi în următoarea şedinţă. Avem meciul cu Chindia, ar fi important să iernăm pe podium, ar fi frumos, apoi avem nouă meciuri în care putem să creştem. Până pe 27 ianuarie sper să anunţăm antrenorul. Pe 2 ne reunim, pe 3 plecăm în cantonament. 

Dragoş Bon e un antrenor foarte bun, de asta l-am şi pus de trei ori. Dacă va câştiga şi cu Chindia, face 12 puncte din cinci meciuri. Dragoş Bon are şansa lui, dar nu are licenţa Pro şi ar trebui să construim o struţocămilă. 

Da, ne-a atras atenţia şi Toni Petrea, nu neapărat că-l dorim acum, dau doar un exemplu. Nici pe el nu-l pot aduce aici, pentru că a antrenat două echipe deja în acest sezon", a adăugat finanţatorul echipei oltene.

Echipa ocupă locul al cincilea în Superligă, cu 35 de puncte, la nouă puncte de liderul Farul Constanţa. În ultimul meci din acest an, Universitatea Craiova joacă acasă cu Chindia Târgovişte, sâmbătă, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

 

Afla mai multe despre: mihai rotarulaurentiu reghecampfantrenor universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare