Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura lui Gică Hagi! Farul aduce gratis de la FCSB un fotbalist care intră direct titular. Gigi Becali a confirmat: "Nu-i cer niciun ban"

Lovitura lui Gică Hagi! Farul aduce gratis de la FCSB un fotbalist care intră direct titular. Gigi Becali a confirmat: "Nu-i cer niciun ban"

Farul Constanța

Comentarii

Se face curăţenie în lotul FCSB-ului, iar finanţatorul Gigi Becali a anunţat soarta unui fotbalist important sosit la începutul sezonului. Gică Hagi îl poate aduce gratis la Farul Constanţa, unde ar fi titular.

Ce fotbalist poate ajunge gratis de la FCSB la Farul Constanţa

Gigi Becali a trăit o nouă dezamăgire pe final de an. FCSB a pierdut cu CFR Cluj, scor 0-1, iar Gigi Becali a criticat mai mulţi fotbalişti. De asemenea, Nicolae Dică a găsit vinovatul pentru golul marcat de CFR Cluj şi a remarcat un aspect diferit pe care-l face Mihai Pintilii, faţă de ce antrena el.

Pe lista neagră de la FCSB sunt mai mulţi jucători, inclusiv mulţi ajunşi pe parcursul acestui sezon. 

Rachid Bouhenna e liber să-şi caute un nou club, Denis Haruţ ar putea fi cedat şi el, Malcom Edjouma e aproape de transferul în Ungaria, Marco Dulca are ca variantă Chindia Târgovişte, Alexandru Musi se duce în Liga 2, Billel Omrani e nou-intratul de pe această listă, Ianis Stoica a plecat la U Cluj, iar Bogdan Rusu ar putea reveni la CS Mioveni. 

Pentru a nu pierde timp din carieră la FCSB, Gigi Becali a transmis că liber să plece este şi Radu Boboc. Fundaşul dreapta a fost transferat în august anul trecut de la Farul Constanţa, pentru 400.000 de euro, iar acum finanţatorul e dispus să-l trimisă gratis în lotul lui Gică Hagi. 

"De exemplu, Boboc. L-am sunat personal pe Hagi. Pe Boboc lui Hagi îi cer zero, niciun ban pentru el", a declarat Gigi Becali la Pro Arena

Radu Boboc a fost un jucător important pentru Gică Hagi la Viitorul şi Farul Constanţa, iar acum "Regele" are şansa de a-l aduce, însă tricolorul nu mai are loc pe postul de fundaş stânga. 

Borza şi Kiki îşi dispută locul de titular, în timp ce Boboc s-ar putea duela cu Benzar, Sîrbu şi Mboko pentru postul de titular ca fundaş drepta. 

  • 813 minute a prins Boboc la FCSB. 

Gigi Becali, despre transferul lui Florinel Coman

Gică Hagi l-ar putea salva şi pe Florinel Coman, dar şansele ca mutarea să se realizeze sunt mici. Gigi Becali i-a permis lui "Mbappe" să se transfere, dar doar pentru trei milioane de euro. 

"Coman m-a sunat.<<Florinele, sunt 30 de jucători, scrie undeva că trebuie să joci tu?>> Îi dau drumul şi la Rapid, i-am dat hârtie de trei milioane de euro. Du-te la Rapid, unde vrei, vreau doar trei milioane", a mai spus finanţatorul. 

Gică Hagi a plătit o singură dată o sumă mare de transfer, iar acel caz a fost special. Ianis Hagi a fost adus la Viitorul pentru 4.2 milioane de euro, de la Fiorentina, unde mijlocaşul juca doar la echipa primavera. 

Afla mai multe despre: farul constantagica hagifcsbradu boboctransferuri fcsb farulgigi becali 

viewscnt
Articole similare