Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nu s-a văzut la TV. Reacţia avută de MM, aflat lângă Bilaşco, cât oficialul CFR-ului vorbea despre victoria cu FCSB: ”Mici detalii” | VIDEO EXCLUSIV

Ce nu s-a văzut la TV. Reacţia avută de MM, aflat lângă Bilaşco, cât oficialul CFR-ului vorbea despre victoria cu FCSB: ”Mici detalii” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În urma victoriei obţinută de CFR Cluj în derby-ul cu FCSB, oficialii celor două echipe, MM Stoica şi Marius Bilaşco, au fost invitaţi în studioul Orange Sport. Managerul general al vicecampioanei a fost vizibil deranjat de fostul atacant, cât acesta vorbea despre rezultatul din duelul direct.

MM Stoica afirma în urmă cu 10 zile că are încredere că FCSB va reuşi să o învingă pe CFR Cluj. În ziua din urma partidei, oficialul vicecampioanei a venit cu coada între picioare în studioul Orange Sport.

Echipa pregătită de Dan Petrescu a reuşit să se impună, în stilul caracteristic, 1-0, graţie unui gol marcat de Janga, din fază fixă. Roş-albaştrii au forţat după gol, dar nu au reuşit să egaleze.

În urma partidei, oficialii celor de la două echipe, MM Stoica şi Marius Bilaşco, au fost prezenţi în studioul Orange Sport, pentru a discuta despre ”bătălia” de pe Arena Naţională.

”Un egal ar fi fost bun”

Bilaşco a tras concluziile pentru campioană şi a recunoscut că diferenţa dintre cele două echipe nu a fost foarte mare, rezultatul fiind decis de ”mici, mici detalii”.

Sincer, nu pot să spun că ne aşteptam la... şi un egal ar fi fost bun pentru noi, dar a ieşit aşa şi este cu atât mai bine. O primă repriză destul de încâlcită, greu de privit în multe momente, nici eu nu am înţeles prea multe din prima repriză.

A doua repriză, mai dinamică puţin, nu am avut ocazii decât prin faze fixe, e adevărat, nici FCSB nu a avut, poate după ce am dat gol, aşa am văzut eu această partidă, mici, mici detalii”, a declarat Marius Bilaşco, la Orange Sport.

Aflat în dreapta oficialului campioanei, MM Stoica a fost vizibili deranjat de comentariile lui Bilaşco, în special de afirmaţia că FCSB nu a avut ocazii.

Imaginile nu au fost vizibile la TV, iar Orangesport.ro vă prezintă un cadru ce nu a putut fi văzut în direct, în care reacţia oficialului vicecampioanei este clară.

În următoarea etapă, ultima din acest an, FCSB o va întâlni pe FC Botoşani, în timp ce CFR Cluj va da peste Hermannstadt. Ambele partide vor fi în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: mm 

viewscnt
Articole similare