Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce văd jucătorii de la FCSB?”. Greşeala uriaşă expusă de Panduru după înfrângerea cu CFR! Ce au putut să facă roş-albaştrii | VIDEO EXCLUSIV

”Ce văd jucătorii de la FCSB?”. Greşeala uriaşă expusă de Panduru după înfrângerea cu CFR! Ce au putut să facă roş-albaştrii | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În meciul restant din a noua etapă a Superligii, FCSB a fost învinsă de rivala CFR Cluj, scor 0-1. În urma partidei, invitat în studioul Orange Sport, alături de Nicolae Dică, Basarab Panduru a analizat prestaţia roş-albaştrilor şi a expus o greşeală uriaşă.

CFR Cluj a reuşit să obţină o victorie importantă împotriva rivalei FCSB, în stilul caracteristic, 1-0, graţie unui gol venit din fază fixă, după un asediu de câteva minute la poarta lui Andrei Vlad.

Campioana şi-a creat ocazii din patru faze fixe la rând şi a dat lovitura la ultima, Yuri şi Janga fiind fotbaliştii care i-au pus cele mai mari probleme formaţiei roş-albastre.

În urma confruntării, Basarab Panduru a vorbit, din nou, la superlativ despre Yuri şi i-a făcut caracterizarea unuia ”dintre cei mai periculoşi jucători la faze fixe” din Superligă.

CFR e foarte bună la faze fixe. Are jucători foarte periculoşi la faze fixe. Yuri mi-a arătat, cel puţin mie, de-a lungul începutului acestuia de campionat că este unul dintre cei mai periculoşi jucători la faze fixe.

Este omul care nu aşteaptă niciodată să îi vină mingea în cap, este omul care atacă şi urmăreşte mingea tot timpul”, a explicat Panduru despre fundaşul campioanei.

În a doua parte a emisiunii, fostul ”tricolor” a analizat unul dintre cornerele din care a fost aproape CFR de a deschide scorul, chiar prin Yuri, şi a expus greşeala uriaşă făcută de defensiva FCSB-ului.

”Ce văd toţi jucătorii de la FCSB?”

Tamm a fost luat în vizor, pentru că nu l-a marcat pe brazilian, dar întreaga echipă roş-albastră a fost făcută praf, alături de staff, pentru faptul că nu ştie să se apere la cornere.

Panduru a explicat că jucătorii pregătiţi de cuplul Strizu/Pintilii ar fi trebuit să aibă în vedere toţi adversarii, iar fix Yuri, probabil cel mai periculos fotbalist la CFR-ului la faze fixe, a fost cel care nu a fost văzut de defensivă.

Uite aici corner. Yuri e jucătorul care nu are marcaj om la om. Uite-l pe Yuri. E liber. Da, sunt de acord (n.r. aprobă că Dică a spus că Tamm trebuia să îl marcheze pe Yuri).

Şi Yuri nu dă cu capul în nicio minge atunci sau foarte greu să dea. Ce marcaj face Tamm? Uite-l pe Tamm. Ce văd ei? Ce văd toţi jucătorii de la FCSB? Doar mingea, aaaa.

Cum te aperi la cornere văzând doar mingea? Ce trebuie să vezi? Trebuie să vezi mingea, trebuie să vezi adversarul, trebuie să fii între poartă şi adversar şi ai şansele cele mai mari să te aperi cum trebuie.

Când te uiţi şi analizezi o fază de acest gen, ţi se pare că au făcut ceva la antrenament când vezi aşa ceva, când toată lumea stă cu capul spre minge?

Adică nu zici <<bă, a uitat ce să facă>>. Toată echipa e cu capul spre minge”, a completat Panduru.

Afla mai multe despre: panduru 

viewscnt
Articole similare