Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi, supărat după ultimul meci al Farului din 2022: ”Trebuia să fie un jucător eliminat înainte!”

Gică Hagi, supărat după ultimul meci al Farului din 2022: ”Trebuia să fie un jucător eliminat înainte!”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa FC Voluntari a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, meciul disputat în compania formaţiei Farul Constanţa, scor 1-1, în etapa a 21-a, ultima a anului.

Tudor Băluţă a deschis scorul pentru Farul în minutul 3, când a înscris cu un şut din afara careului la o minge deviată de apărarea gazdelor.

În minutul 51, arbitrul Cătălin Popa a anulat golul lui Alibec pentru un ofsaid. Voluntari a egalat în minutul 87, dintr-un penalti transformat de Nemec, la faultul comis de Sîrbu asupra lui Armaş.

La finalul meciului, Gică Hagi a oferit mai multe declaraţii. El a fost nemulţumit de modul cum s-au prezentat jucătorii săi. De asemenea, antrenorul de la Farul a reproşat şi o greşeală de arbitraj. 

”Trebuia să fie un jucător eliminat înainte!”

”Am început foarte bine jocul, eram conectaţi, după gol cred că nu am mai avut acelaşi ritm, dar am avut ocazii, puteam să închidem meciul. Şi ei au avut ocaziile lor. Per total, puteam să pierdem, să câştigăm, dar s-a terminat egal. Sunt lucruri care se întâmplă, greşeală face parte din joc, Sîrbu a făcut o greşeală, dar trebuia să fie un jucător eliminat înainte! 200%! E incredibil!

Eu mă aşteptam ca atacanţii să marcheze. Dacă nu pasezi în faţa porţii şi dai la poartă din unghi, eu ce să fac? Am ţipat de nu ştiu câte ori... Ne prinde bine vacanţa. Acum o săptămâna am dat 8 goluri, nu s-a întâmplat nimic. Voluntari a controlat ritmul, noi a trebuit să alergăm.

O să revenim la identitatea noastră, să dominăm, nu să jucăm individual. În ultimele două meciuri, am gândit doar individual, azi am avut doar câteva momente bune, dar în rest am dat posibilitatea adversarului să controleze jocul. Eu am pauză, vin sărbătorile, vreau să mă relaxez, apoi vom vedea ce o să facem.

Dacă jucăm cum am jucat până la ultimele două meciuri, spuneam că suntem pregătiţi pentru titlul. Aşa, nu ştiu. Clar ne gândim, dar va fi o luptă acolo sus şi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Gică Hagi, la finalul meciului. 

Farul rămâne pe primul loc al clasamentului, dar poate fi întrecută de CFR, după meciul de marţi, cu Hermannstadt.

Afla mai multe despre: farul-hagi-voluntari-superligă 

viewscnt
Articole similare