Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul lui Eugen Neagoe după ce U Cluj a remizat cu UTA Arad: ”Acel băiat deştept mă mai face şi mincinos, nu îi e ruşine?”

Conflictul lui Eugen Neagoe după ce U Cluj a remizat cu UTA Arad: ”Acel băiat deştept mă mai face şi mincinos, nu îi e ruşine?”

Superliga

Comentarii

Echipele Universitatea Cluj şi UTA Arad au încheiat la egalitate, duminică, scor 0-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

La meciul de pe Cluj Arena, arădenii s-au mulţumit cu un egal, în timp ce clujenii au ratat câteva ocazii mari, prin Adrian Bălan şi Mamadou Thiam.

În repriza secundă, meciul a fost întrerupt câteva minute pentru că o plasă de la una din porţile terenului s-a rupt. Arădenii au ajuns la zece meciuri consecutive fără victorie în Superligă şi sunt pe locul 15, cu 18 puncte.

Clujenii sunt doar cu un loc mai sus în clasament, cu 19 puncte.

La finalul meciului, Eugen Neagoe a oferit mai multe declaraţii. Gazonul s-a prezentat într-o stare foarte proastă, iar cei care se ocupă de el i-au acuzat pe băieţii lui Neagoe că ei sunt de vină, deoarece au efectuat şi antrenamente acolo. 

Antrenorul de la U Cluj a oferit un răspuns şi a spus că totul este o minciună. 

”A fost un teren de luptă, cum erau acum ceva timp luptele în noroi, aşa s-a întâmplat acum. O ruşine de gazon. Dacă am ajuns aproape în 2023 să aruncăm aşa gazon tuns, luat din altă parte...

Vrem să intrăm în Schengen. E ruşinos, e jenant. Acel băiat deştept mă mai face şi mincinos, nu îi e ruşine? Noi ne-am antrenat aici de cinci ori. O minciună mai mare n-am auzit, mă mai face şi mincinos.

Avem oraş de cinci stele, stadion de cinci stele şi gazon de lupte în noroi. El mai şi vorbeşte, vine cu trei poze, ce să-mi arate? Eu sunt la stadion în fiecare zi de la 08:30 şi n-am văzut pe nimeni să facă ceva la terenul ăsta. Cred că e ceva unicat. Eu sunt pe terenul de fotbal de 45 de ani, am văzut stadioane, terenuri. Noi ne antrenăm în Babeş, dacă nu ştia 'my friend', băiatul ăsta.

Dacă s-a mai întâmplat să vii pe gazon şi să arunci pe teren să se vadă verde, înseamnă că-s eu nebun...

Întrebaţi-i pe cei de la Arad ce au văzut. Şi ei au probleme, dar măcar la ei nu se aruncă gazon, s-a aruncat gazon la 16 metri să se vadă frumos. Ne mai mirăm de ce nu suntem la Campionatul Mondial, la Campionatul European. Păi dacă facem lupte în noroi...”, a declarat Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: superligă-eugen neagoe-u cluj-uta 

viewscnt
Articole similare