Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a săturat deja! Deranjat de Becali, nou-venitul de la FCSB a decis să plece la de la Bucureşti. Fotbalistul şi-a delegat impresarul să îi caute echipă

S-a săturat deja! Deranjat de Becali, nou-venitul de la FCSB a decis să plece la de la Bucureşti. Fotbalistul şi-a delegat impresarul să îi caute echipăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Foarte puţini jucători reuşesc să reziste o perioadă îndelungată la FCSB. Intervenţiile şi comentariile patronului creează condiţii foarte dificile la club, iar încă un nou-venit este aproape de despărţirea de vicecampioană, după ce a fost deranjat de declaraţiile lui Gigi Becali.

În ultima perioadă de mercato, FCSB a adus la club nu mai puţin de 12 jucători, pentru care a plătit, cumulativ, în jur de 5,35 milioane de euro, fără a se lua în calcul şi salariile oferite.

Dintre aceştia, unul, Vadim Raţă, deja a plecat, iar alţi cinci, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Radu Boboc, Rachid Bouhenna şi Billel Omrani, se află pe lista neagră a patronului.

Concret, la doar jumătate de sezon după ce a adus 12 jucători noi la Bucureşti, Gigi Becali ar putea rămâne cu numai şase dintre aceştia, jumătate.

Pe Dulca, Boboc şi Rusu, patronul plănuieşte să îi trimită înapoi la Chindia, Farul şi Mioveni, dorind să îi ”returneze” după ce a fost nemulţumit de randamentul acestora.

În cazul lui Bouhenna, cei de la FCSB sunt convinşi că doresc rezilierea, mai ales că Iulian Cristea urmează să revină pe teren, iar Kevin Boli s-ar putea alătura clubului.

Omrani, jucătorul care era ”febleţea lui Gigi”, este ultimul fotbalist ajuns pe lista neagră a patronului, Becali criticându-l dur după înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj, fosta sa echipă.

Billel Omrani s-a săturat deja

Atacantul cu origini algeriene a fost titular, dar nu a reuşit să îl mulţumească pe patron, care a afirmat după meci că ar fi trebuit să înceapă partida cu David Miculescu vârf.

Becali a anunţat că va renunţa la Omrani din vară, când îi va expira contractul, dar ar exista şanse ca despărţirea să se producă şi mai rapid, conform Fanatik.

Deranjat de comentariile patronului şi de lipsa de profesionalism de la club, Billel Omrani ar fi decis deja că doreşte să plece de la FCSB.

După ce a fost înlocuit de Gigi Becali, nu de ”antrenorul” vicecampioanei, fostul jucător de la CFR s-ar fi săturat şi ar fi decis să ia legătura cu impresarul său, pe care l-a delegat să îi caute o nouă echipă.

Omrani are şanse mai mari să îşi găsească o echipă nouă în vară, dar, dacă va apărea o oportunitate avantajoasă, atacantul ar putea pleca de la Bucureşti şi în vară.

FCSB a pierdut deja un atacant în această iarnă, pe Ianis Stoica.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare