Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a făcut Daniel Pancu după ce a câştigat primii bani din fotbal: ”Am cumpărat un televizor în casă. Mamei mele nu îi venea să creadă!” | EXCLUSIV

Ce a făcut Daniel Pancu după ce a câştigat primii bani din fotbal: ”Am cumpărat un televizor în casă. Mamei mele nu îi venea să creadă!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu a fost invitat în cadrul SportCast cu Sile. Fostul atacant a dezvăluit ce a făcut cu primii lui bani câştigaţi din fotbal.

În vârstă de 44 de ani, Daniel Pancu a pregătit doar două formaţii în cariera sa de antrenor: echipa lui de suflet, Rapid, şi echipa din oraşul natal, Poli Iaşi. În prezent, el este selecţioner la naţionala U20 a României. 

Totuşi, înainte de a fi antrenor, Pancu a fost un mare atacant al Ligii 1. El a devenit legendar în tricoul Rapidului, fiind foarte iubit de suporterii giuleşteni. De asemenea, vârful român a evoluat în Turcia, pentru Beşiktaş. 

În cadrul podcastului, Pancu a fost întrebat despre momentul când a devenit independent financiar. Selecţionerul U20 spune că la Iaşi a avut la început salariul de o mie de euro, aceasta fiind o sumă foarte mare pentru acele vremuri, având în vedere că era un jucător tânăr. 

Pancu a spus că a cumpărat un televizor în casă, iar mamei sale nu îi venea să creadă că din fotbal se pot câştiga atât de mulţi bani.

”Am cumpărat un televizor în casă. Mamei mele nu îi venea să creadă!” 

”La Iaşi nu mai ştiu ce salariu aveam. Cred că îmi facuse salariul 1000 de dolari. Dar oricum, era super pentru mine. Devenisem independent de ai mei. Ei mă ajutau doar când plecam la lotul naţional să am bani de buzunar. 

Senzaţia a fost extraordinară. Cred că am cumpărat un televizor în casă, din câte îmi aduc aminte. Unul Ney, dacă nu mă înşel. Mama mea nu putea realiza că se pot câştiga atâţia bani la fotbal. După a realizat. 

Eu dacă aş fi la guvern, aş investi în primul rând în educaţie. Cultura muncii în rândul copiilor, de la 14-15 ani să facă ceva, să simtă că aduc o contribuţie”, a spus Daniel Pancu, în cadrul podcastului Orange Sport. 

Afla mai multe despre: pancu-rapid-românia 

viewscnt
Articole similare