Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al lui Marius Croitoru la FC Argeş? Fotbalistul, surprins în tribune la meciul cu Mioveni. Ar fi a treia echipă la care colaborează | VIDEO

Primul transfer al lui Marius Croitoru la FC Argeş? Fotbalistul, surprins în tribune la meciul cu Mioveni. Ar fi a treia echipă la care colaborează | VIDEO

FC Argeș

Comentarii

În ultima etapă din acest an calendaristic, FC Argeş a primit vizita lui CS Mioveni. Echipa pregătită de Marius Croitoru şi-a asigurat un avantaj de două goluri încă din minutul 19, dar relaxarea şi-a spus cuvântul, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Prima partidă a zilei din Superliga a debutat la o oră devreme pentru primul eşalon, 12, oferind un derby local, al judeţului, între FC Argeş şi CS Mioveni.

Piteştenii erau marii favoriţi înaintea meciului, în contextul în care Mioveni a câştigat un singur meci tot sezonul, în august şi a pierdut ultimele cinci etape la rând, iar jucătorii sunt neplătiţi.

Iar, iniţial, jucătorii pregătiţi de Marius Croitoru şi-au respectat blazonul de favoriţi. În minutul 19, scorul deja era 2-0, după reuşitele lui Alexandru Işfan şi Arnold Garita.

Însă, fără Croitoru pe bancă, pedepsit dur de FRF pentru comportamentul său, piteştenii s-au relaxat şi au permis adversarilor să revină în joc.

Reuşita de excepţie a lui Liviu Antal a redus din diferenţă, înainte ca Garutti să dea lovitura în prelungiri, cu un şut deviat, în urma unei faze fixe.

Primul transfer al lui Marius Croitoru la FC Argeş?

Înfrângerea l-a scos din sărite, pe bună dreptate, pe Marius Croitoru, care a fost surprins plecând nervos de la lojă în ultimele minute.

Însă, antrenorul lui FC Argeş nu a fost singurul spectator de lux din tribune, un fost jucător al său de la Botoşani şi FC U Craiova fiind surprins de asemenea pe stadionul din Trivale.

Este vorba chiar de David Croitoru (19 ani), fiul lui Marius, jucătorul care a dus la despărţirea dintre tehnician şi Botoşani şi care a fost al doilea adus de Croitoru în Bănie.

Antrenorul lui FC Argeş s-ar fi certat cu Valeriu Iftime în legătură cu fiul său, acest lucru ducând la despărţirea dintre cele două părţi, înainte de a îl aduce la FC U Craiova, unde a rezistat doar la fel de mult ca tatăl său.

Liber de contract la momentul actual, David Croitoru are doar 24 de apariţii în carieră la nivel de seniori, 23 dintre care au venit la Botoşani, majoritatea din postura jucătorului U21 care era înlocuit în primele minute.

Afla mai multe despre: david croitoru 

viewscnt
Articole similare