Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Croitoru junior, nemulţumit după ce tatăl său l-a înlocuit în Sepsi - Botoşani! Cum a reacţionat după schimbare VIDEO

Croitoru junior, nemulţumit după ce tatăl său l-a înlocuit în Sepsi - Botoşani! Cum a reacţionat după schimbare VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, şi-a titularizat, din nou, fiul în Liga 1. Ca de fiecare dată, atacantul de 17 ani a fost scos rapid de pe teren, dar de această dată a fost vizibil nemulţumit.

David Croitoru, nemulţumit după ce antrenorul lui FC Botoşani l-a înlocuit

Ultimul meci din play-off-ul sezonului 2020-2021 s-a jucat la Sfântu Gheorghe, între Sepsi şi FC Botoşani. Meciul a avut miză doar pentru moldoveni. FC Botoşani a avut nevoie de o victorie, pentru a-i lua locul al cincilea Academicii Clinceni, şi să încaseze o sumă mai mare din drepturile TV.

Ca în majoritatea meciurilor din Liga 1, Marius Croitoru a început în echipa de start şi cu fiul său, David, în vârstă de 17 ani, pentru a fi acoperit în privinţa regulii U21. Totuşi, l-a scos în minutul 18 şi a rămas cu un singur fotbalist U21 pe teren, aşa cum s-a mai întâmplat şi în trecut. Totuşi, de această dată juniorul familiei a fost dezamăgit. 

Fotbalistul a ieşit de pe teren, dar a acceptat cu greu decizia, mai ales că spera să joace mai mult, în condiţiile în care e ultimul meci al sezonului. 

289 de minute a bifat David Croitoru în acest sezon, fără să marcheze sau să paseze decisiv. 

Afla mai multe despre: marius croitorucroitoru juniorsepsi botosanidavid croitoru 

viewscnt
Articole similare